Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -
Utorak, 30. 6. 2020.

Održan prvi Pink Weekend

Piše:  Ela Ljubić
Održan prvi  Pink Weekend

S obzirom da 8. PINK DAY koji se inicijalno trebao dogoditi u ožujku, a onda je zbog COVIDA19 odgođen za lipanj kada ipak nije mogao biti održan zbog posljedica potresa u muzeju Mimara, organizatori su se prebacili u digitalni medij – barem do ožujka 2021. kada se nadaju održati još bolji, bogatiji i sadržajniji PINK DAY.

S ciljem promocije, ali i pomaganja prodaji ružičastih vina  - od 26. do 28. lipnja održan je prvi virtualni Pink Weekend powered by Premium Visa koji je po promotivnim cijenama ponudio vrhunska rosé vina dvadesetak vinarija iz Hrvatske, Italije i Austrije. 

Zanimljiv program za sve ljubitelje vina, osobito roséa, mogao se pratiti na Pink Day Facebook stranici a osim ponude vina na ovoj su platformi trojica vodećih hrvatskih sommeliera: Ivan Jug, Siniša Lasan i Mario Meštrović održali vrlo gledane, kratke i zanimljive vinske radionice posvećene roséu.

Na Pink Weekendu sudjelovale su sljedeće vinarije: Kutjevo, Korta Katarina, Rizman, Kuća vina Ivan Katunar, Bottega, Medea, Fakin, Terra Madre, Tomaz, Veralda, Gangl Wines, Ritoša, Belje, Iločki podrumi, Misal i vinarija Prović, a Pink Weekendu pridružila se i Staklarna Rogaška.

Tijekom tri dana, Pink Day Facebook stranica imala je doseg od skoro 13 000 posjeta.

Reakcije pratitelja su bile više nego povoljne, a organizatori se nadaju da je osim promocije Pink Weekend pomogao i prodaju idealnih ljetnih rosé vina.

Comments:DISQUS_COMMENTS
Prev Next
- promo - zlatni sponzor
podržavamo: