Utorak, 26 Prosinac 2017

Odaberite - Bijeli grozd 2017/2018 Regional Trophy

Piše 
Odaberite - Bijeli grozd 2017/2018  Regional Trophy

6. po redu dodjela Bijelog grozda, nagrade vinarijama koje uspješno razvijaju vinski turizam i pojedincima koji svojim aktivnostima doprinose razvoju i promicanju vinske kulture,  održana je 23. studenoga 2017. godine, u Esplanade Zagreb Hotelu, u svečanoj, ali i prijateljskoj atmosferi. Odabrani su najbolji vinski podrumi s turističkog aspekta i to za: Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju. Više o nagradi i načinu biranja možete naći na linku: Bijeli grozd 2017.

Sada je vrijeme da svi zajedno odaberemo najbolji vinski podrum s turističkog aspekta u regiji. S popisa najboljih vinarija po izboru za 2017. godinu izdvojili smo po tri (iz Hrvatske četiri) najbolje iz svake uključene države i stavljamo pred vas mogućnost da odaberete najbolju u regiji za sezonu 2017/2018.

Pravila:

  • U nastavku se nalazi galerija fotografija najboljih 19 vinarija (za podsjetnik), a ispod galerije formular za glasovanje.
  • Odaberite tri vinarije koje su, po Vašem mišljenju i iskustvu, najbolje. Ispunite, molimo Vas i statističke podatke, a onda stisnite na gumb "Pošalji".
  • Vinarija koju stavite na prvo mjesto, dobit će 3 boda, ona koju stavite na drugo, 2 boda, a ona koju stavite na treće mjesto, dobit će 1 bod.
  • Glasovanje je otvoreno do 1.2.2018.
  • Na kraju glasovanja, zbrojit ćemo bodove. "Bijeli grozd Regional Trophy" nagradu za sezonu 2017/2018 dodijelit ćemo na G.E.T. konferenciji o eno-gastro turizmu, koja će se održati u Iloku 16.-17. 2. 2018.

Hrvatska

Vuglec breg, ŠkarićevoVuglec breg, ŠkarićevoMeneghetti, BaleMeneghetti, BaleKorta Katarina, OrebićKorta Katarina, OrebićIločki podrumi, IlokIločki podrumi, Ilok

 Slovenija

Puklavec Family WinesPuklavec Family WinesMovia, CegloMovia, CegloŠčurek, PlešivoŠčurek, Plešivo

Bosna i Hercegovina

Vukoje, TrebinjeVukoje, TrebinjeBrkić, ČitlukBrkić, ČitlukZadro, DomanovićiZadro, Domanovići

Srbija

Zvonko Bogdan, PalićZvonko Bogdan, PalićAleksandrović, VinčaAleksandrović, VinčaKovačević, IrigKovačević, Irig

Crna Gora

Plantaže, PodgoricaPlantaže, PodgoricaCastel Savina, Herceg NoviCastel Savina, Herceg NoviKopitović, BrčeliKopitović, Brčeli

Makedonija

Chateau Kamnik, SkopljeChateau Kamnik, SkopljeChateau Sopot, VelesChateau Sopot, VelesPopova Kula, Demir KapijaPopova Kula, Demir Kapija

  

Formular je bio otvoren do 1.2.2018.

 

"Bijeli grozd Regional Trophy" nagradu za sezonu 2017/2018 dodijelit ćemo na G.E.T. konferenciji o eno-gastro turizmu, koja će se održati u Iloku 16.-17. 2. 2018.

Imate li dodatna pitanja, javite nam se putem kontakt stranice

 

Comments:DISQUS_COMMENTS

Najave događanja

16
Tra2018
5. Dubrovnik FestiWine

5. Dubrovnik FestiWine

Petu godinu zaredom u Dubrovni...

05
Svi2018
Le Bollicine sul Carso (Mjehurići na Krasu) 2018

Le Bollicine sul Carso (Mjehurići na Krasu) 2018

Le Bollicine sul Carso je doga...

« »

Iz G.E.T. Vodiča...

Restaurant Badi, Lovrečica
Restaurant Badi, Lovrečica