Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -
Četvrtak, 30. 7. 2020.

Nije sva voda ista, samo jedna je dobitnica Grand Gold Quality Award

Piše: 
Nije sva voda ista, samo jedna je dobitnica Grand Gold Quality Award

Kao što sve zaštitne kreme za sunčanje nisu iste, nisu niti sve vode stvorene jednake. Postoje prirodna mineralna voda, izvorska voda te stolna voda, a mi želimo onu najkvalitetniju, koja je zbog dubine svog izvora besprijekorno čista i ima jedinstven mineralni sastav. Zahvaljujući spomenutom, prirodna mineralna negazirana voda Jana ima posebnu čistoću i mineralni sastav te prepoznatljiv, svilenkast okus. Upravo Janu je nedavno, na svjetskom natjecanju Monde Selection, kušalo 100 neovisnih stručnjaka koji su joj dodijelili zlato. Naša, hrvatska prirodna mineralna negazirana voda Jana, osvojila je Grand Gold Quality Award od strane Monde Selection, Međunarodnog instituta za kvalitetu!

Voda je neophodna za život, pokreće i održava tjelesne funkcije, hidrira i čisti izvana i iznutra te doprinosi ravnoteži uma i tijela, a upravo u vrućim ljetnim mjesecima, kada nam je najpotrebnija, Jana Summer alarm nas podsjeća da ju pijemo u dovoljnoj količini.

Naime, svaki puta kada dnevna temperatura pređe 30 stupnjeva Celzija, automatski se aktivira Janin ljetni alarm koji na digitalnim platformama u većim gradovima, ali i na portalima, upozorava da je vrijeme za konzumaciju Jane. Jana Summer alarm ljude podsjeća na važnost hidracije, ali i educira o važnosti pijenja vode svaki dan, posebice za vrijeme visokih temperatura.

Sigurno ne biste sate i sate na plaži proveli bez kvalitetnog zaštitnog faktora, zašto onda prođu sati prije no što popijete gutljaj vode? Jana je uvijek pri ruci, stane u svaku torbu, prikladna je za svaki uzrast, a tijelu daje vodu potrebnu za normalno funkcioniranje.

Uživajte u bezbrižnom ljetu uz Janu!

Comments:DISQUS_COMMENTS
Prev Next
- promo - zlatni sponzor
podržavamo: