Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -
Ponedjeljak, 13. 11. 2017.

Noviteti u pizzeriji Chello

Piše:  Foto: Julio Frangen
Noviteti u pizzeriji Chello

Popularna zagrebačka pizzeria Chello otvorila je vrata na novoj lokaciji, na adresi Kaljska 14 u Španskom.

Osim nove lokacije u toplom obiteljskom prostoru, publici predstavljaju i novitete u ponudi, uživaju gurmani svih generacija.

Otvaranje nove lokacije najavljeno je još ovog proljeća; već su tada Glorija i Darijan Katalinić, vlasnici Chella, tražili odgovarajući objekt u kojem će moći pružiti ljudima domaći, topli ugođaj te veću komociju - što se najviše odnosi na obitelji s djecom. Naravno, nisu zaboravili ni ostale pa su u planu razni tematski dani i večeri gdje će se svatko moći pronaći.

Chello i Chellica, to jest Darijan i Glorija Katalinić, danonoćno smišljaju novitete. Sada publici predstavljaju nekoliko noviteta - jedan od njih je toplo-hladna izvedba pizze, koja zbog tankog tijesta i laganog, ali ukusno kompleksnog nadjeva nije namijenjena dostavi, već isključivo konzumaciji u pizzeriji.

vrlo ukusna toplo-hladna izvedba pizzevrlo ukusna toplo-hladna izvedba pizze

Drugi novitet je njihov spoj pizze i domaće kuhinje.

Chello's Kitchen Style pizzaChello's Kitchen Style pizza

Chello's Kitchen Style pizza pržena je u palminom ulju, a punjena nadjevom iz domaće kuhinje - za početak su u ponudi tri varijante (šunka - sir za najmlađe, juneći ragu i pikantniji gravče na tavče), a u pripremi su nove kombinacije za različite ukuse i druge sezone. Važno je napomenuti da se tijesto za ovu pizzu priprema na takav način da ne upija masnoću.

Chello's Kitchen Style pizza - šunka, sirChello's Kitchen Style pizza - juneći raguChello's Kitchen Style pizza - gravče na tavče

Na lokaciji u Kaljskoj 14, u prostoru koji se prostire na 200 m2 u mirnom okruženju, s tri pripadajuće terase od kojih jedna ima i dječje igralište (no o tome više na proljeće) i dovoljan broj parkirnih mjesta, obitelj Katalinić stvorila je topli ugođaj doma. Kako su i sami roditelji petero djece, znaju što je bitno za obiteljski izlazak pa će roditelje obradovati vijest da imaju na raspolaganju dječju sjedalicu, ali i da se u prostoru pizzerije nalaze igraonica za djecu, kutak za dojenje i prostor za presvlačenje beba.

Glorija i Darijan Katalinić s troje (od petero) svoje djeceGlorija i Darijan Katalinić s troje (od petero) svoje djece

Osim lokacije i uređenja interijera, bračni par Katalinić uložio je i u novu i kvalitetniju aparaturu, što je otvorilo mogućnost zapošljavanja novih ljudi i kvalitetnije izvedbe proizvoda.

Svakako treba napomenuti da pizzeria Chello ponudu nije promijenila, nego samo proširila. Dakle, svi ljubitelji Chello pizza mogu i dalje uživati u već poznatoj, a kvalitetom sve boljoj ponudi. Nova adresa nudi nove mogućnosti na samoj lokaciji; osim nabrojanih prednosti prostora, tu je izbor pizza koje nisu za dostavu, a izdvajamo i izbor domaćih craft piva te ponudu vina (vino kuće dostupno je na čaše), tako da će i tim dijelom ponude biti zadovoljni gosti različitih ukusa.

Interijer na novoj lokaciji pruža doista poseban doživljaj, a u ponudi uživaju gurmani svih generacijaInterijer na novoj lokaciji pruža doista poseban doživljaj, a u ponudi uživaju gurmani svih generacija

 

Comments:DISQUS_COMMENTS
More in this category: « Ivan Bezek, Janjina

G.E.T. Report - arhiva

Prev Next
- promo - zlatni sponzor