Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -
Petak, 20. 11. 2015.

WineBook, praktičan vinski rokovnik

Piše: 
WineBook, praktičan vinski rokovnik

Vrlo skoro, svi ćemo se sresti na VINOcomu. Da, bit će to opet jedno predivno druženje. Imat ćete na jednom mjestu skoro pa sve vinare iz Hrvatske i naravno pregršt vina koja nam dolaze izvan granica Lijepe naše. To je pravo mjasto da isprobate funkcionalnost WineBook -a

WineBook je odličan, mali, vinski rokovnik. U njega možete zapisati sve o vinima koje ste kušali.

Dakle, imate kalendar za dvije godine unaprijed i posebnu rubriku za planiranje vinskih događanja koje ćete posjetiti, da ne propustite ništa bitno.

Naravno, najveći dio rokovnika posvećen je ocjenjivanju vina. Autori ovog rokovnika pripremili su nam odličnu tablicu za ocijenjivanje. Tablica je pregledna, logički složena, zahtjeva minimum pisanja - što je bitno kada ste na nekom festivalu, vjerujte mi. Pogodna je i za početnike.

U ovom odličnom vinskom pomagalu naći ćete i mali vodič kroz vinsku degustaciju. Imate i malu školu vina, korisnu svima, a posebno početnicima. Uz mali pregled hrvatskih vinskih regija imate i odličan vinski leksikon.

Jedan od svima dražih dijelova ovog rokovnika bit će lista vinskih želja -  napišite svoje vinske želje za tekuću vinsku godinu pa polako.

Posebno ću izdvojiti dio koji se Bruka ili Blackout - tu imate male rubrike u koje upišete datum i opis problema i neugodnih situacija koje ste doživjeli kod uživanja u vinu. Vjerujem da većinu takvih situacija izazovemo sami nakon koje čašice više, tako da ovu rubriku shvatite kao svojevrsno školovanje samih sebe.

Sve u svemu, WineBook.hr morate imati - olakšat će vam praćenje vinskog svijeta. Istovremeno je informativan, edukativan i zabvan.

Možete ga naručiti na www.winebook.hr 

eVino
Zdenka Turkovića 12
HR - 34 340 KUTJEVO
info@winebook.hr

 

 

.

 

Comments:DISQUS_COMMENTS
- promo - zlatni sponzor
podržavamo: