Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -
Nedjelja, 17. 5. 2015.

Obiteljsko vinogradarstvo i podrumarstvo - Knjiga 1: Podrumarov dnevnik

Obiteljsko vinogradarstvo i podrumarstvo - Knjiga 1: Podrumarov dnevnik

PODRUMAROV DNEVNIK je knjiga, priručnik i dnevnik rada jednog podrumara, bilo hobista ili profesionalac u proizvodnji vina. 

Evidencija je osnova sveg rada u proizvodnji nečega, pa tako i vina. Ovaj priručnik vas vodi ka samostalnom evidentiranju svih postupaka od proizvodnje do gotovog proizvoda - vašeg vina. 

Izračuni su vrlo bitni i trebaju biti jasni i precizno odrađeni u proizvodnji, te je zato izračunima u podrumarstvu ovim priručnikom dodijeljeno dosta pažnje, a posebno kroz cjelinu Priprema vina. Svako vino treba ocijeniti prije puštanja u promet ili na izložbi vina gdje se želi pokazati rad vinara-podrumara. Ovaj inovativni priručnik upravo sadrži cjelinu o samostalnom ocjenjivanju vina te edukativni set za vježbanje i provedbu ocjenjivanja. Dodatno je obrađena tema oko organizacije samog postupka ocjenjivanja i manifestacije izložbe vina. 

Priloženi su listovi za samostalnu upotrebu pri ocjenjivanju i analizi vina te drugim evidencijama.

Knjiga-priručnik je vrlo praktična za sve članove udruga vinogradara i vinara za osobnu upotrebu i za zajedničku provedbu kontrole vina.

Bilješka o autoru: 

Jovica Nikšić, inovator, entuzijasta u vinarstvu. Živi u Novoselecu, Općina Križ. Vinska edukacija - krenuo je samostalnim učenjem, preko pohađanja mnogih predavanja i završenih stručnih edukacija. Osnivač je, s prijateljima, Inovativne Internet udruge vinara „e-vinarstvo“.

 

 

Info i narudžbe na ovom linku: web knjizara.

Comments:DISQUS_COMMENTS
More in this category: Kuhati se mora »

G.E.T. Report - arhiva

Prev Next
- promo - zlatni sponzor