Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -
Četvrtak, 30. 6. 2016.

Losos za gurmane i hedoniste

Istinski gurmani neće propustiti à la carte restoran Kaiser koji se ubraja među deset najboljih…
Ponedjeljak, 20. 6. 2016.

Zelena pašta sa škampima

Sastojci (za 3 osobe): 500 g očišćenih svježih ili smrznutih škampi 500 g ravnih zelenih…
Ponedjeljak, 20. 6. 2016.

Špageti s plodovima mora

Sastojci (za 4 osobe): 1,5 kg dagnji 500 g špageta Paštaria 2 manje glavice crvenog…
Ponedjeljak, 20. 6. 2016.

Crvena pašta s maslinama

Sastojci (za 4 osobe): crveni luk 2 režnja češnjaka 500 g peneta Paštaria 1 kg…
Ponedjeljak, 20. 6. 2016.

Pašta u umaku od gljiva i sjemenki

Sastojci: sir Grabancijaš gljive timijan ružamarin sjemenke lana, suncokreta i buće maslinovo ulje vrhnje za…
Ponedjeljak, 20. 6. 2016.

Vijak s dimljenim lososom

Sastojci (za 4 osobe): • 100 g dimljenog lososa • 500 g vijka Paštara •…
Sastojci (za 4 osobe): 500 g šurlica Paštaria 60 dag šparoga 10 dag istarskog pršuta…
Ponedjeljak, 20. 6. 2016.

Pašta fažol

Sastojci: celer crveni luk mrkva grah koncentrat i pasata od rajčica maslinovo ulje   Priprema:…
Ponedjeljak, 20. 6. 2016.

Plava dolina

Sastojci (za 4 osobe): 500 g lazanja rica Paštaria 2 dl vrhnja za kuhanje Tonka…
Ponedjeljak, 20. 6. 2016.

Hladna pašta s piletinom i povrćem

Sastojci (za 2 osobe): 150 g pilećih prsa 60 g mozzarelle 180 g kiselog vrhnja…
Prev Next
- promo - zlatni sponzor
podržavamo: