Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -
Sorbetto s moštom od jabuka i Bjelicom - jelo kreirano za 5. poglavlje Premium priče…
Bruschette marinara s Leccione uljem - jelo kreirano za 5. poglavlje Premium priče Sastojci: (za…
Srijeda, 11. 1. 2017.

Recept: Zelena milja

Naš glavni urednik, Tomislav Stiplošek, osim što dobro piše, dobro i kuha. Najviše voli isprobavati…
Ponedjeljak, 5. 12. 2016.

Recept: Lumblija

Lumblija je autohtoni blatski kolač. Spravlja se od posebnih sastojaka, koji se počinju pripremati i…
Petak, 30. 9. 2016.

Kraljevski štrukli

Recepti iz novog jelovnika restorana Dvorac Mihanović - chef  Mirko Ljubić Desert Sastojci: Tijesto: Brašno…
Recepti iz novog jelovnika restorana Dvorac Mihanović - chef Mirko Ljubić Glavno jelo Sastojci: Juneći file …
Recepti iz novog jelovnika restorana Dvorac Mihanović - chef Mirko Ljubić Juha Sastojci: Gljive razne –…
Petak, 30. 9. 2016.

Tuheljski pinklec

Recept iz novog jelovnika restorana Dvorac Mihanović - chef Mirko Ljubić Toplo predjelo Sastojci: Palačinke Bijelo…
Autori: Glorija i Darijan Katalinić Recept za Chicago Style pizzu je individualan; svaki pizza majstor…
Petak, 12. 8. 2016.

Mrkvica torta

Recept iz restorana Kormoran Mrkvica torta Biskvit  Sastojci: 250 g brašna 400 g šećera 2…
Prev Next
- promo - zlatni sponzor
podržavamo: