Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -
Srijeda, 15. 5. 2019.

Video recepti za 4 koktela - apsolutni ljetni hit

Piše: 
Video recepti za 4 koktela - apsolutni ljetni hit

Apsolutni ljetni hit koji morate svakako probati dolazi nam iz zajedničke radionice Vina Laguna i Art of bar, a radi se novim vinskim koktelima koji su svoju premijeru doživjeli na ovogodišnjoj Vinistri. Ta četiri koktela su na bazi vina (pjenušac Perla Rosé, Laguna Malvazija,  Laguna Rosé i Laguna Cabernet sauvignon), a dakako,  tu su i drugi sastojci.

G.E.T. Report je naravno bio na predstavljanju ovih koktela i moram priznati da su nas oduševili. Osobno sam veliki pobornik ovih koktela, jer kroz njih širimo vinsku kulturu na mjestima na kojima prije vina baš i nisu bila u prvom planu; primjerice na partijima gdje se uglavnom piju kokteli s alkoholnim pićima ili mješavine s raznim energetskim napitcima. Vinski kokteli su po našem mišljenju puno prihvatljivija priča, a uz to su i fantastičnog okusa, u što smo se sami uvjerili.

 

U svakom slučaju, ekipa je ozbiljno razmislila i napravila odlične koktele. Iako izgledaju jednostavno, za osmišljavanje takvih recepata treba puno rada. Vjerujemo da su ovi kokteli pravi ljetni hit.

Pratite i dalje G.E.T. Report i znat ćete kada će i gdje blizu vas biti promocije ovih koktela - jer ih morate probati.

 

Comments:DISQUS_COMMENTS

G.E.T. Report - arhiva

Prev Next
- promo - zlatni sponzor