Dobro došli u
G.E.T. svijet!
Gastronomska raznolikost Hrvatske svima nam je poznata; toliko je tu raznolikih jela i okusa da je to teško sažeti. Međutim, postoje neki trenuci kada cijela Hrvatska miriši isto; naravno, u gastronomskom smislu. Da, da, u…
Svakim novim danom otkrivamo i nove gastro senzacije. Ljudska znatiželja za novim vodi nas u…
Srijeda, 26. 4. 2017.

Koktel: Triple Orange G&T

50 ml Gin Mare 200 ml 1724 tonika 1 barska žlica marmelade gorke naranče 5…
Sastojci: 8 jaja 1 žlica vode 200 g meda 200 g brašna (integralnog) 400 g…
Sastojci za prhko tijesto: 175 g brašna 3 žlice šećera 0,5 žličica soli 125 g…
Sastojci za biskvit: 165 g bjelanjaka 60 g šećera 100 g maslaca 75 g šećera…
Tradicionalno i neizostavno jelo svake zagrebačke kuhinje, ali i brojnih restorana zasigurno je zagrebački odrezak,…
Glazura Mirror glaze na kremastim tortama i desertima finog je okusa i ne ispušta šećer.…
Sorbetto s moštom od jabuka i Bjelicom - jelo kreirano za 5. poglavlje Premium priče…
Bruschette marinara s Leccione uljem - jelo kreirano za 5. poglavlje Premium priče Sastojci: (za…
Srijeda, 11. 1. 2017.

Recept: Zelena milja

Naš glavni urednik, Tomislav Stiplošek, osim što dobro piše, dobro i kuha. Najviše voli isprobavati…
Ponedjeljak, 5. 12. 2016.

Recept: Lumblija

Lumblija je autohtoni blatski kolač. Spravlja se od posebnih sastojaka, koji se počinju pripremati i…
Petak, 30. 9. 2016.

Kraljevski štrukli

Recepti iz novog jelovnika restorana Dvorac Mihanović - chef  Mirko Ljubić Desert Sastojci: Tijesto: Brašno…
Stranica 1 od 6

G.E.T. Report - arhiva

Prev Next
- promo - zlatni sponzor

Iz G.E.T. Vodiča...

- promo -