Srijeda, 26 Travanj 2017

Koktel: Triple Orange G&T

50 ml Gin Mare 200 ml 1724 tonika 1 barska žlica marmelade gorke naranče 5…
Sastojci: 8 jaja 1 žlica vode 200 g meda 200 g brašna (integralnog) 400 g…
Sastojci za prhko tijesto: 175 g brašna 3 žlice šećera 0,5 žličica soli 125 g…
Sastojci za biskvit: 165 g bjelanjaka 60 g šećera 100 g maslaca 75 g šećera…
Tradicionalno i neizostavno jelo svake zagrebačke kuhinje, ali i brojnih restorana zasigurno je zagrebački odrezak,…
Glazura Mirror glaze na kremastim tortama i desertima finog je okusa i ne ispušta šećer.…
Sorbetto s moštom od jabuka i Bjelicom - jelo kreirano za 5. poglavlje Premium priče…
Bruschette marinara s Leccione uljem - jelo kreirano za 5. poglavlje Premium priče Sastojci: (za…
Srijeda, 11 Siječanj 2017

Recept: Zelena milja

Naš glavni urednik, Tomislav Stiplošek, osim što dobro piše, dobro i kuha. Najviše voli isprobavati…
Ponedjeljak, 05 Prosinac 2016

Recept: Lumblija

Lumblija je autohtoni blatski kolač. Spravlja se od posebnih sastojaka, koji se počinju pripremati i…
Petak, 30 Rujan 2016

Kraljevski štrukli

Recepti iz novog jelovnika restorana Dvorac Mihanović - chef  Mirko Ljubić Desert Sastojci: Tijesto: Brašno…
Recepti iz novog jelovnika restorana Dvorac Mihanović - chef Mirko Ljubić Glavno jelo Sastojci: Juneći file …
Recepti iz novog jelovnika restorana Dvorac Mihanović - chef Mirko Ljubić Juha Sastojci: Gljive razne –…
FaLang translation system by Faboba

Najave događanja

01
Lis2017
Blato, Dubrovnik, Zagreb: 6. Dani blatske lumblije

Blato, Dubrovnik, Zagreb: 6. Dani blatske lumblije

S ciljem promicanja i očuvanja...

02
Stu2017
Sabatina 2017. najava i obavijesti za vinare

Sabatina 2017. najava i obavijesti za vinare

27. međunarodni susret vi...

24
Stu2017
Zagreb VINOcom 2017

Zagreb VINOcom 2017

12. Zagreb VINOcom, međunarodn...

« »

G.E.T. Report internet časopis

Iz G.E.T. Vodiča...

Bolfan Vinski vrh, Hraščina
Bolfan Vinski vrh, Hraščina