U Termama Tuhelj na izvoru termalne vode prirodne temperature 33 stupnja Celzija stvara se ljekovito…
Prema novoj studiji, koju su na uzorku većem od 500.000 osoba proveli Međunarodna agencija za…
Svakog proljeća ista priča. Počinjemo vježbati i zdravo se hraniti. Nažalost, kao i s novogodišnjim…
Srijeda, 26 Travanj 2017

Koktel: Triple Orange G&T

50 ml Gin Mare 200 ml 1724 tonika 1 barska žlica marmelade gorke naranče 5…
Sastojci: 8 jaja 1 žlica vode 200 g meda 200 g brašna (integralnog) 400 g…
Sastojci za prhko tijesto: 175 g brašna 3 žlice šećera 0,5 žličica soli 125 g…
Sastojci za biskvit: 165 g bjelanjaka 60 g šećera 100 g maslaca 75 g šećera…
Dnevni wellness s prijateljicama ili bijeg od svakodnevice? Pronađite razlog za opuštanje u Termama Tuhelj… Ili ga…
Tradicionalno i neizostavno jelo svake zagrebačke kuhinje, ali i brojnih restorana zasigurno je zagrebački odrezak,…
Glazura Mirror glaze na kremastim tortama i desertima finog je okusa i ne ispušta šećer.…
FaLang translation system by Faboba

Najave događanja

01
Lis2017
Blato, Dubrovnik, Zagreb: 6. Dani blatske lumblije

Blato, Dubrovnik, Zagreb: 6. Dani blatske lumblije

S ciljem promicanja i očuvanja...

02
Stu2017
Sabatina 2017. najava i obavijesti za vinare

Sabatina 2017. najava i obavijesti za vinare

27. međunarodni susret vi...

24
Stu2017
Zagreb VINOcom 2017

Zagreb VINOcom 2017

12. Zagreb VINOcom, međunarodn...

« »

G.E.T. Report internet časopis

Iz G.E.T. Vodiča...

Vina Špoljar Barundić, Brezarić
Vina Špoljar Barundić, Brezarić