Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -
  • Novosti
  • Zagrebačka pivovara predstavila Ožujsko Hoppy Lager
Utorak, 16. 4. 2019.

Zagrebačka pivovara predstavila Ožujsko Hoppy Lager

Piše  PR 404
Zagrebačka pivovara predstavila Ožujsko Hoppy Lager

Ožujsko Hoppy Lager je novo osvježavajuće pivo iz Žujine linije obogaćeno aromatičnim hmeljem. Novo pivo sinoć je ekskluzivno predstavljeno u zagrebačkoj La Grmi, a događaju su prisustvovali brojni uzvanici, među kojima i poznata lica: Iva Šulentić, Goran Bogdan, Katarina Strahinić, Krešimir Međeral Sučević, Darko Janeš, Dominik Livaković, Dario i Josip Šimić i mnogi drugi.

Zagrebacka pivovara predstavila Ozujsko Hoppy LagerZagrebacka pivovara predstavila Ozujsko Hoppy Lager

„Kontinuiranim inoviranjem našim kupcima uvijek želimo ponuditi nešto više, drugačije, novo i posebno. Zbog toga smo iskoristili dosadašnje iskustvo te znanje naših majstora pivara koji konstantno rade na novim i zanimljivim receptima te smo stvorili proizvod na koji smo jako ponosni - Ožujsko Hoppy Lager. Riječ je o izuzetno pitkom pivu posebne voćne arome i ugodne gorčine. Hoppy Lager je namijenjen  svima koji vole isprobavati nove stilove piva i uživati u drugačijim aromama, koje ga zaista čine posebnim proizvodom na tržištu“, izjavio je direktor marketinga i izvrsnosti brendova Zagrebačke pivovare, Ivan Šuvar.

Iva Šulentić, Daniel Verbanac, Ivan ŠuvarIva Šulentić, Daniel Verbanac, Ivan Šuvar

Menadžer za proizvodnju piva Zagrebačke pivovare, Daniel Verbanac istaknuo je: „Najomiljenije hrvatsko pivo, Žuju, obogatili smo posebnim, aromatičnim hmeljevima i tako stvorili Ožujsko Hoppy Lager. Riječ je o osvježavajućem, aromatičnom pivu izraženije, ali ugodne gorčine i karakterističnih voćnih nota kojima dominiraju fine arome citrusa, grejpa i marakuje. Svojom svježinom i izraženim hmeljnim karakterom vjerujemo kako će zadovoljiti i najzahtjevnije potrošače te je idealan izbor za sve one koji žele isprobati nešto novo.“  

Brojne uzvanike svojim su izvedbama oduševili Pips, Chips & Videoclips, a party je potrajao do dugo u noć.

 

Comments:DISQUS_COMMENTS
- promo - zlatni sponzor

Iz G.E.T. Vodiča...

- promo -