Dobro došli u
G.E.T. svijet!
  • Novosti
  • Zagreb: novi lifestyle concept pekarnice suvremenog doba
Petak, 25 Svibanj 2018

Zagreb: novi lifestyle concept pekarnice suvremenog doba

Piše  Foto: Tomislav Valent
Zagreb: novi lifestyle concept pekarnice suvremenog doba

Zelena oaza Zagreba, u neposrednoj blizini šarmantnog gradskog parka Zrinjevac, postala je bogatija za još jedno gastro odredište, koje će nesumnjivo osvojiti srca brojnih gastroljubaca i foodieja.

Otvoren je KLARA PREMIUM STORE, flagship novog urbanog koncepta omiljenih Zagrebačkih pekarni Klara.

Zdrava prehrana unatrag nekoliko godina postala je trend koji nije zanemariv. Sve više ljudi postaje svjesno važnosti pravilne i cjelovite prehrane, a organske, zelene, sirove, egzotične i nutritivno bogate i izbalansirane namirnice sve su traženije i popularnije. S time na umu, Zagrebačke pekarne Klara, čija pekarska tradicija seže dulje od stoljeća, dodala je svojoj bogatoj ponudi trendove novog doba predstavivši tako KLARA PREMIUM STORE. S novom filozofijom LIVE. LOVE. EAT FRESH., KLARA PREMIUM STORE svojim će kupcima, uz svoj prepoznatljivi asortiman pekarskih proizvoda, slastica i kave, koji će biti proširen novim proizvodima poput sve popularnijih bagel peciva, raznih premium sendviča, ponude bezglutenskih proizvoda i američkih krafni (donuts), od sada nuditi i privlačan kutak sa znanstveno – nutricionistički osmišljenim asortimanom, tzv. KLARA GREEN LINE.

Klara Premium Store

Smješten na galerijskom dijelu prostora, KLARA GREEN LINE stvoren je u uskoj suradnji i potpuno prema recepturama Dr. Lejle Kažinić Kreho, međunarodno priznate hrvatske liječnice i nutricionistice s diplomom prestižnog londonskog Kings Collegea i članice Britanskog nutricionističkog društva. ‘Vegan’ i ‘vegetarian friendly’ hrana i napici poput smoothieja, hladno prešanih prirodnih sokova bez dodatka rafiniranih šećera te široki izbor premium salata pripremat će se pred očima kupaca, a od strane Dr. Lejle Kažinić Kreho uvježbani i stručno educirani tim iz prve ruke će pružiti potrebne informacije o nutritivnim i pažljivo odabranim namirnicama koje čuvaju mladost, vitalnost i energiju. Posebna pažnja je posvećena najmlađima kroz liniju proizvoda nutritivno prilagođenih njihovoj dobi i potrebama. Apsolutni hit u ponudi novog koncepta KLARA PREMIUM STORE dolazi s Tajlanda, 100% ekološki i neprerađen proizvod koji nosi naziv kokosova voda. Ovaj ekološki uzgojen proizvod s izvornom ljuskom kokosa i jestivim mesom kokosovog oraha najbolja je pozivnica za posjetiti KLARA PREMIUM STORE.

Klara Premium Store

U ponudi pića novitet su zdravi i trendovski napici poput matcha latte ili turmeric latte (zlatno mlijeko s kurkumom), kao i pomno odabrana ponuda čuvenih kava i čajeva Cafes Richarda, proizvođača najfinijih europskih kava od kraja 19. stoljeća, koji koristi tehnološki najnaprednije tehnike prženja kave u najsuvremenijoj tvornici u Parizu. Kava koju svakako treba izdvojiti jest ona s okusom lješnjaka i bademovim ili kokosovim mlijekom.

Za pročišćen, minimalistički i elegantan interijer, s duhom industrial chica zaslužan je renomirani studio za arhitekturu i dizajn interijera Stairwell&Loft, na čelu s dizajnerom interijera Boranom Petljakom i arhitekticom Milom Baškovič te pod kreativnim vodstvom Duška Vlaovića.

Comments:DISQUS_COMMENTS
- promo - zlatni sponzor

Iz G.E.T. Vodiča...

Vinarija Kolar, Suza
Vinarija Kolar, Suza
- promo -