Četvrtak, 12 Listopad 2017

Velika nagradna igra: Franck slavi 125. rođendan

Piše 
Velika nagradna igra: Franck slavi 125. rođendan

Svaki rođendan je važan, a još je važnije svoju sreću podijeliti s drugima. Stoga je, povodom velikog slavlja svog 125. rođendana, Franck svoju sreću odlučio podijeliti sa svim ljubiteljima toplih napitaka te organizirao nagradnu igru u kojoj će moći sudjelovati svi građani Republike Hrvatske.

Od nedjelje, 1. listopada, krenula je nagradna igra "Nije šalica! Franck nagrađuje svaki tjedan!", u kojoj će se svaki tjedan dijeliti 125 nagrada. Nagradna igra traje do 15. prosinca, a za buduće dobitnike pripremljeno je čak 1.250 poklon paketa, dok je glavna nagrada 125.000 kuna na go! kartici Zagrebačke banke. Sretni dobitnici nagrada tako će moći uživati u bogatim paketima godišnjih zaliha Franckovih proizvoda i mnoštvu drugih atraktivnih iznenađenja.

Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri, potrebno je kupiti bilo koji Franck proizvod u obližnjem dućanu ili naručiti barem jedan Franck napitak u najdražem kafiću, a zatim poslati broj računa i svoje osobne podatke na jedan od sljedećih načina:

  • putem SMS-a poslati riječ FRANCK, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, kućni broj, poštanski broj i mjesto) na broj 60221 (2,40kn po SMS-u/PDV uključen),
  • poslati poštom račun i svoje osobne podatke (ime i prezime, adresu, poštanski broj i mjesto) na Franck d.d. Vodovodna 20, poštanski broj 450, 10001 Zagreb
  • ili se prijaviti putem obrasca na web stranici franck.eu/nije-salica.

 

Comments:DISQUS_COMMENTS
FaLang translation system by Faboba

Najave događanja

17
Stu2017
Zagreb VINOcom 2017

Zagreb VINOcom 2017

12. Zagreb VINOcom, međunarodn...

10
Pro2017
Kuhaju se dobre stvari: The Gypsy Table stiže u Zagreb

Kuhaju se dobre stvari: The Gypsy Table stiže u Zagreb

Uživajte u jedinstvenom gastro...

« »

G.E.T. Report internet časopis

Iz G.E.T. Vodiča...

Spomenik Pošipu, Smokvica
Spomenik Pošipu, Smokvica