Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -
Srijeda, 12. 10. 2016.

Staropramen pivo na velikom partyju predstavilo novi izgled

Piše: 
Staropramen pivo na velikom partyju predstavilo novi izgled

Na velikom partyju u Johann Francku uzvanici uživali u praškom šarmu piva Staropramen

 

Duh zlatnog Praga osjetio se u samom srcu Zagreba, u Johannu Francku, gdje su se mnogobrojni uzvanici okupili na velikom Staropramen partyju na kojem se proslavio novi izgled praškog piva br. 1 u svijetu. Žongleri, mađioničari i plesači swinga bili su samo dio zlatnih trenutaka koji su obogatili ovo veliko slavlje na potpuno nov način, a do kasno  u noć plesalo se uz zvukove benda Scifidelity Orchestra i DJ-a Alda Morra.

xlE9.jpgxlEB.jpg

Novi izgled cjelokupnog asortimana Staropramena predstavljenog na sinoćnjem partyju dokaz je kako kad Staropramen mijenja, uvijek mijenja samo na bolje.

xlEf.jpgxlEe.jpg

„Novi izgled Staropramena nadahnut je prepoznatljivim duhom Praga i zlatnim iskustvom uživanja u zaokruženom okusu, zavodljivoj zlatnoj boji i neodoljivoj pjeni. Spajajući moderan stil s dugom tradicijom koja seže u 1869., Staropramen je ostao vjeran svojoj viziji, odnosno kontinuiranom stvaranju inovacija, čime najbolje postaje još bolje. Vrhunska kvaliteta i slobodni duh Praga dva su glavna obilježja Staropramena, a to se odražava i na njegovom novom izgledu“, rekao je Darko Ivančević, direktor marketinga Zagrebačke pivovare.

xlEk.jpgxlEl.jpg

Najpoznatije praško pivo svojim će novim izgledom zasigurno izmamiti poglede. Pivoljupci odsada uz novi, osuvremenjeni i elegantni izgled boce mogu uživati i u redizajniranoj limenci. Iako se izgled promijenio nabolje, okus je ostao isti onaj koji već gotovo stoljeće i pol čini Staropramen praškim pivom br.1 u svijetu.

xlRb.jpgxlE8.jpg

 

Comments:DISQUS_COMMENTS

G.E.T. Report - arhiva

Prev Next
- promo - zlatni sponzor