Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -
Subota, 9. 2. 2019.

Predstavljen redizajnirani WOW web

Piše: 
Predstavljen redizajnirani WOW web

U prvom zagrebačkom co-working prostoru HUB385, u Petračićevoj 6, točnije u baru Inkubator, medijima i prijateljima predstavljen je redizajnirani website udruge WOW.

Nakon sedam godina postojanja, www.womenonwine.com.hr, koji se do sada bavio ponajprije aktivnostima udruge, otvorio je na svojim stranicama mogućnost oglašavanja, a dizajn ovog popularnog weba potpisuje mala, ali propulzivna tvrtka Svi na web.

– Autentične smo i pišemo o onome čime se i bavimo, vinskim izletima, druženjima, vinskim promocijama i edukacijama – rekla je novinarka, osnivačica i predsjednica udruge Žene i vino (WOW) Sanja Muzaferija. – Iskrene smo pa nam vjeruju i prenosimo svoju emociju prema vinu i na svoju stranicu. Ponekad mi se čini da u Hrvatskoj mnogo ljudi amaterski radi, ali zna vrlo profesionalno naplatiti svoj rad. Mi u udruzi sve što radimo – radimo sa strašću i sve više znanja te profesionalno: promoviramo vinarke i vinare, organiziramo evente za svoje članice i medije, turistička vinska putovanja i izlete te web – a amaterski se odnosimo prema naplatama. Sada je sazrelo vrijeme da se to promijeni, osobito zbog toga što su danas digitalni marketing i native marketing u eksponencijalnom rastu. I to naročito kod nišnih tržišta, što naše sasvim sigurno jest. Web nam je dugo vremena služio da bismo objavile svoje aktivnosti kojih je toliko mnogo da je on sam, kao takav, ostajao pomalo po strani. S obzirom na moj profesionalni novinarski background, kao i reputaciju koju smo stekle organizacijom WOW nagrada i festivalom PINK DAY – odlučile smo i web učiniti profesionalnim. Imamo WOW FB stranicu, Pink Day FB stranicu, WOW simpatizerke FB grupu,WOW i Pink Day Instagram profile – ali na društvenim mrežama se ne vodi biznis. Jedne su u usponu, druge u padu; dobro se njima služiti, no internet, dakle web – ostaju. – naglasila je Muzaferija.

Redizajnirani web predstavili su koordinatorica weba za WOW, Alis Marić i Davor Debrecin iz Svi na Web, uz novu WOW članicu Lanu Bukvić koja će preuzeti dio dužnosti oko weba i društvenih mreža udruge. Alis Marić je autorica koncepta „Čitaj knjigu“, bloggerica i snažna influencerica koju na društvenim mrežama prati pola milijuna followera što nije nevažno, jer sinergijski učinak s njom i „Čitaj knjigu“ ovu suradnju podiže na novu potenciju.

- Iako sam prepoznata kao „Čitaj knjigu“, ja sam još prije bila i uvijek ostala WOW-ica – rekla je Marić.

Davor Debrecin, Svi na Web; Lana Bukvić, WOW; Alis Marić, Čitaj knjigu i WOW; Sanja Muzaferija, WOW i PINK DAY; Paul Bradbury, Total Croatia NewsDavor Debrecin, Svi na Web; Lana Bukvić, WOW; Alis Marić, Čitaj knjigu i WOW; Sanja Muzaferija, WOW i PINK DAY; Paul Bradbury, Total Croatia News

Zvijezda večeri bio je osnivač i prvi čovjek portala Total Croatia News – koji u svom portfelju ima specijalizirani website Total Croatia Wine, Paul Bradbury. Kako već četiri godine surađuje sa Sanjom Muzaferijom, svidjela mu se njena ideja o zajedničkom nastupu prema publici i potencijalnim oglašivačima.

– Mislim da sa Sanjom i njenim timom možemo doprijeti do ciljane publike i ponuditi zajedničko oglašavanje po pristupačnim cijenama. U Hrvatskoj imate predivna vina, ali se o njima premalo zna u inozemstvu, a kako je Total Croatia News najpoznatiji i najveći news, turistički i lifestyle portal o Hrvatskoj na engleskom jeziku – budućnost mi se čini svijetla, ili da – zbog Pink Daya kažem - ružičasta – rekao je Paul – simpatično ispričavši i priču o svojem životu u Hrvatskoj, prvo na Hvaru, a sada u Varaždinu. Impresivne brojke i ugled ovog portala svakako će pomoći da redizajnirani WOW website doživi svoju komercijalnu renesansu.

Na promociji su predstavljeni i domaćini: vlasnik Inkubator bara Goran Vručinić i chef Zoran Gajić a pila su se vina Kolar, Perak, Kolarić, Agris i Iločki podrumi.

 

Comments:DISQUS_COMMENTS

G.E.T. Report - arhiva

Prev Next
- promo - zlatni sponzor
podržavamo:
- promo -