Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -
Petak, 19. 5. 2017.

Poznati splitski Wine & Cheese bar Paradox na novoj lokaciji

Piše: 
Poznati splitski Wine & Cheese bar Paradox na novoj lokaciji

Splitski Wine & Cheese bar Paradox otvorio je ponovo svoja vrata, na novoj adresi: Ulica bana Josipa Jelačića 3, iza hotela Belleve, pedesetak metara udaljenoj od splitske Rive. G.E.T. vodič

Paradox svojim gostima nudi jedinstveno dalmatinsko vinsko iskustvo u prostoru za čije uređenje je zaslužna splitsko-australska arhitektica Paula Babić.

Još od samog otvaranja, u ljeto 2012. godine Wine & Cheese bar Paradox se istaknuo svojom ponudom i uslugom kao jedan od najprepoznatljivijih ugostiteljskih objekata za posjetiti u gradu pod Marjanom i predstavljao najavu splitske gastronomske i ugostiteljske renesanse. To su prepoznali i svjetski mediji i turistički vodiči pa je tako Paradox bio dijelom priloga New York Timesa o Splitu, dok ga je njemački portal hotelier.de proglasio jednim od sedam najboljih vinskih barova na svijetu.

Paradox u svojoj ponudi ima preko 120 vina iz cijele Hrvatske, s posebnim fokusom na vina iz Dalmacije i autohtone dalmatinske vinske sorte. Također, u ponudi je i pomno odabrana selekcija vina iz poznatih vinskih regija Francuske, Italije i Njemačke. Za cjeloviti ugođaj Paradox nudi izbor hrvatskih i uvoznih sireva, pršuta, sušenih, slanih i mariniranih plodova mora te selekciju kruha i slanih i slatkih pita iz vlastite proizvodnje.

Comments:DISQUS_COMMENTS

G.E.T. Report - arhiva

Prev Next
- promo - zlatni sponzor