Dobro došli u
G.E.T. svijet!
  • Novosti
  • Otvoren 10. Batak Grill restoran
Nedjelja, 19 Studeni 2017

Otvoren 10. Batak Grill restoran

Piše 
Otvoren 10. Batak Grill restoran

Povodom otvorenja, 10. Batak Grill restoran na Radničkoj cesti, prezentirao je vrhunsku gastro ponudu. Novi, moderan prostor uređen u industrijskom stilu oduševio je mnoge uzvanike.

 „Prostor je već bio definiran tako da su ostali svi arhitektonski i utilitarni elementi, poput elipse i dvostruke visine. Ideja je bila da taj veliki volumen nekako smanjimo i „ublažimo“ količinu stakla, tako da smo zatvarali dijelove vanjske bravarije te oblagali zidove opekom. Na taj smo način u prizemnom dijelu dobili intimniju atmosferu, dok je prostor dodatno naglašen mnoštvom viseće rasvjete koja „smanjuje“ visinu te ujedno daje toplinu prostoru. Bilo je svakako zanimljivo upotrijebiti elemente koji čine dio novog koncepta uređenja u Batak restoranima“, objasnima je arhitektica Boška Bahtijarević iz studija Arhitektri koja je i osmislila interijer.

 Ugodna atmosfera i izvrsna hrana ključ su sretnih i sitih gostiju, a za odličnu uslugu i ispunjenje svih gurmanskih želja, na raspolaganju je uvijek ljubazno Batak osoblje koje će se pobrinuti da Vam baš svaki obrok ostane u lijepom sjećanju. Tako ćete u Batak Grill restoranima pronaći grill specijalitete, kao i nova gastro iznenađenja poput teleće koljenice s kriškama mladog krumpira i pancetom koju su probali svi uzvanici.

Za ugodnu atmosferu pobrinuo se je glazbeni dvojac iz Šibenika sa zagrebačkom adresom, „Duo Scoobs“. Time je Batak restoran najavio glazbene večeri u nadolazećem predblagdanskom razdoblju na svojim lokacijama u Radničkoj i na Kajzerici.

Comments:DISQUS_COMMENTS

G.E.T. Report - arhiva

Prev Next
- promo -
podržavamo:

Iz G.E.T. Vodiča...

Vina Špoljar Barundić, Brezarić
Vina Špoljar Barundić, Brezarić