Dobro došli u
G.E.T. svijet!
  • Novosti
  • Održana dodjela nagrade Veuve Clicquot Business Woman Award u Hrvatskoj
Utorak, 02 Listopad 2018

Održana dodjela nagrade Veuve Clicquot Business Woman Award u Hrvatskoj

Piše  PR Mirko Janković
Održana dodjela nagrade Veuve Clicquot Business Woman Award u Hrvatskoj
Za prestižnu nagradu ove godine nominirane su bile četri prekrasne dame, a jedna od njih dizajnerica Aleksandra Dojčinović proglašena je pobjednicom.

U predivnom ambijentu Hrvatskog instituta za povijest u Opatičkoj ulici održana je dodjela nagrade Veuve Clicquot Business Woman Award.

Pobjednica Aleksandra Dojčinović i La Grande Dame Veuve ClicquotČetri nominirane dame, Kristina Ercegović, Alis Marić, Aleksandra Dojčinović i Ivana Matić koje su sudjelovale u konkurenciji za ovogodišnju nagradu tijekom svoje karijere istaknule su se marljivošću, originalnim idejama, te postavile ljestvicu više u standardima poslovnih izazova, baš poput Madame Clicquot.

Članovi žirija, prošlogodišnje pobjednice Mirjana Brlečić, direktorica i vlasnica Nikkel kozmetike, Anja Zambeli Čolak, direktorica i vlasnica Zambeli brand design studija, zatim direktor Moet&Hennessy tržišta centralne i južne Europe, Jadranko Smokrović i direktor Miva galerije vina Vlado Šušak, odlučili su  da  pobjednicom ove prestižne nagrade koja se dodjeljuje u 27 zemalja svijeta proglase dizajnericu  LeiLou branda Aleksandru Dojčinović, koja će krajem mjeseca studenog u Sloveniji sudjelovati na regionalnom izboru i predstavljati Hrvatsku.

U bajkovitom vrtu Hrvatskog instituta za povijest uzvanici su uživali u Veuve Clicquot Rich šampanjcu, a tijekom same dodjele koja se održala u Zlatnoj dvorani nisu skrivali oduševljenje ovim jedinstvenim prostorom.

Nakon službene ceremonije koktel se nastavio uz delicije koje je pripremila Ana Lisak, također jedna od nominiranih dama ranijih godina, a naravno uživalo se u šampanjskim mjehurućima Veuve Clicquot Brut i Rose.

Zlatna dvoranaDame na okupu

Veuve Clicquot Business Woman Award, svojevrsni je Oscar, koji se svake godine dodjeljuje uspješnim poslovnim ženama diljem svijeta, a osnovan je 1972. u čast Madame Clicquot, iznimne poslovne žene, Francuskinje koju je krasila hrabrost i istaknuti poduzetnički duh. Godine 1798. Madame Clicquot udala se za uspješnog proizvođača šampanjca Françoisa Clicquota, a kad je u 27. godini ostala udovica, preuzela je poslovanje, te postala prva žena na čelu kompanije. Poduzetnički duh pokazala je 1810. godine kada je proizvela prvo vintage vino u regiji Champagne. 

Veuve ClicquotVeuve Clicquot

Comments:DISQUS_COMMENTS
- promo -

Iz G.E.T. Vodiča...

Vinarija Stručić, Ludbreg
Vinarija Stručić, Ludbreg