Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -
Ponedjeljak, 11. 3. 2019.

Nezaboravan koncert Zvonka Bogdana za Dan žena

Piše:  PR Mirko Janković
Nezaboravan koncert Zvonka Bogdana za Dan žena

U petak, 08.ožujka 2019., veliki umjetnik, autor i pjevač Zvonko Bogdan održao je koncert u Zagrebu, u divnoj atmosferi kavane Johann Franck; uz pjesmu, uživalo se i u odličnim vinima Vinarije Zvonko Bogdan.

Organizator koncerta Miva galerija vina i Vinarija Zvonko Bogdan, ponosni su na koncert ovog velikog umjetnika, a legendarni pjevač i njegovi tamburaši pobrinuli su se za nezaboravnu atmosferu svih prisutnih.

Jasna i Lana Mohor, Zrinka Belinić iz Miva galerije vina i Andor Čakanj iz vinarije Zvonko BogdanJasna i Lana Mohor, Zrinka Belinić iz Miva galerije vina i Andor Čakanj iz vinarije Zvonko Bogdan

Uživalo se uz bezvremenske hitove, Govori se da me varaš, Ej salaši na sjeveru Bačke, Kraj jezera, Osam tamburaša s Petrovaradina, Ova pisma refren nema i mnoge druge, a postignuta sinergija publike i pjevača bila je uistinu posebna, kao i veličanstvena energija Zvonka Bogdana koji je pjevao puna dva sata.  Zvonko Bogdan iskreno se zahvalio publici kojoj je užitak bilo pjevati, a posebno ženama kojih je u publici bilo mnoštvo te je ovo bila idealna prilika za proslaviti Dan žena.

Svi prisutni imali su priliku kušati i uživati u vinima Vinarije Zvonko Bogdan. Tako su se u ponudi Johann Franck kavane našla odlična i svjetski nagrađivana vina, 8 tamburaša, Cuvée Život teče, Sauvignon Blanc, Cuvée No.1.

Zvonko Bogdan nastupom u  kavani Johann Franck oduševio je sve prisutneZvonko Bogdan nastupom u kavani Johann Franck oduševio je sve prisutne

Vinarija nosi ime poznatog subotičkog pjevača, čija su umjetnost i ime sinonim za vrhunski doživljaj, a upravo vrhunski doživljaj pretočen je i u cijelu priču oko vina Zvonko Bogdan:

  • Icon Campana Rubinus, 
  • Icon Campana Albus,
  • 8 tamburaša,
  • Sauvignon Blanc,
  • Pinot Blanc,
  • Rose,
  • Chardonnay,
  • Cuvee Život teče,
  • Cuvee No.1,   

koja možete naći u ponudi Miva galerije vina.

Miva galerija vina
Ulica grada Vukovara 56 a,
Zagreb
Miva galerija vina
Ulica Nikole Tesle 11,
Zagreb

 

Comments:DISQUS_COMMENTS

G.E.T. Report - arhiva

Prev Next
- promo - zlatni sponzor

Iz G.E.T. Vodiča...

No images in specified directory!

- promo -