Dobro došli u
G.E.T. svijet!
  • Novosti
  • Veuve Clicquot Business Woman Award 2018.
Utorak, 04 Rujan 2018

Veuve Clicquot Business Woman Award 2018.

Piše  PR
Veuve Clicquot Business Woman Award 2018.

Miva galerija vina već treću godinu organizira dodjelu nagrade Veuve Clicquot Business Woman Award u Hrvatskoj

Za prestižnu nagradu ove godine nominirane su četiri prekrasne dame, a jedna od njih krajem rujna u Zagrebu će biti proglašena pobjednicom.

Veuve Clicquot Business Woman Award, svojevrsni je Oscar, koji se svake godine dodjeljuje uspješnim poslovnim ženama diljem svijeta, a osnovan je 1972. u čast Madame Clicquot, iznimne poslovne žene, Francuskinje koju je krasila hrabrost i istaknuti poduzetnički duh. Godine 1798. Madame Clicquot udala se za uspješnog proizvođača šampanjca Françoisa Clicquota, a kad je u 27. godini ostala udovica, preuzela je poslovanje, te postala prva žena na čelu kompanije. Poduzetnički duh pokazala je 1810. godine kada je proizvela prvo vintage vino u regiji Champagne.

Predstavimo redom ovogodišnje nominirane dame, Kristina Ercegović, Alis Marić, Aleksandra Dojčinović i Ivana Matić.

Kristina ErcegovićKristina Ercegović, uspješna poslovna žena koja je svoju poduzetničku priču započela u uspješnim tvrtkama, međutim osjetivši potrebu za daljnjim rastom nije se bojala izazova, već je hrabro krenula graditi svoju priču. Danas je autorica uspješnih blogova, članaka i knjiga o poduzetništvu. U okviru svoje tvrtke Zaokret, pokrenula je popularan Business Cafe, putem kojeg umrežava i educira male poduzetnike. Kristina danas posluje u šest zemalja bivše države, a od nedavno i u Austriji jer se Business Cafe širi prodajom licence.

Alis MarićAlis Marić, nakon uspješne korporativne karijere u vodećim svjetskim tvrtkama, odlučila je napraviti zaokret u životu i radu. Oduvijek gaji veliku ljubav prema čitanju i knjigama. Upravo zato pokreće Facebook stranicu Čitaj knjigu, a kasnije i blog istog imena te je tako Alis vrlo brzo ljubav prema knjigama pretvorila u poduzetnički pothvat. Čitaj knjigu danas je popularna stranica i blog koji okuplja 500.000 knjigoljubaca u regiji, Blog ima cilj popularizirati čitanje, podići svijest o važnosti knjiga i čitanja za zdravlje, obrazovanje i napredak.

Ivana MatićIvana Matić, osnivačica i CEO Women in Adria, branda za žene u biznisu. Portal, networking eventi, konferencije, članski program, sve su to obilježja Ivaninog posla, a prije pokretanja vlastitog biznisa gradila je karijeru u međunarodnim revizorskim i konzultantskim kućama. Započela je 2012.organizacijom Networking breakfasta inspirativnog događaja za poduzetnice koji se održava i danas, te je postao prepoznatljiv dio branda. Do danas Women in Adria prerasla je u platformu na kojoj se promoviraju poduzetnice i korporativne žene s događajima diljem Hrvatske i prvom franšizom u Makedoniji. Women in Adria istovremeno je važan savjetnik kompanijama u razvoju njihovog pristupa prema ženama u biznisu.

Aleksandra DojčinovićAleksandra Dojčinović, kao pripadnica novije generacije žena hrvatske mode i poduzetništva, Aleksandra svoje poslovanje od samih početaka vodi strastveno i racionalno u isto vrijeme, što je i vidljivo u kontinuiranom desetljeću rada. Aleksandrina estetika je pročišćena, ženski snažna, djevojački nježna. Osim odjeće u sklopu LeiLou branda Aleksandra već nekoliko sezona uspješno dizajnira modne dodatke i cipele. Kolekcije predstavlja na velikim samostalnim revijama dva puta godišnje, uvijek na novoj, atraktivnoj lokaciji i za sezonu naprijed. LeiLou danas uz tri trgovine u Zagrebu, Splitu i Stuttgartu prisutan je u cijeloj regiji, ali i u sve više svjetskih zemalja, a upravo Aleksandrine kreacije su sve češći odabir mnogih poznatih osoba u svijetu za važne događaje i red carpet evente.

Četiri predstavljene dame, koje su u konkurenciji za ovogodišnju nagradu tijekom svoje karijere istaknule su se marljivošću, originalnim idejama, te postavile ljestvicu više u standardima poslovnih izazova, baš poput Madame Clicquot.

 

Comments:DISQUS_COMMENTS

G.E.T. Report - arhiva

Prev Next

Iz G.E.T. Vodiča...

Spomenik Pošipu, Smokvica
Spomenik Pošipu, Smokvica
- promo -