Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -
Srijeda, 13. 1. 2016.

MOËT & CHANDON i Zlatni Globus

Piše: 
MOËT & CHANDON i Zlatni Globus

Moët & Chandon šampanjac sinonim je za glamur i uspješnost još od davne 1743. 

Moët & Chandon slavi uz najsjajnije filmske zvijezde, dodjelu Zlatnog Globusa već 25 godina zaredom. Impresivna je to suradnja koja traje u kontinuitetu i postala je prepoznatljiva širom svijeta .

Na upravo održanoj 73 dodjeli nagrada Zlatni Globus nazdravljalo se s preko 1500 boca Mini Moëta, potom sa 125 kartona Moët & Chandon Grand Vintage 2004 šampanjca ali i Moët Rosé Impérial magnum bocama , a posluženo je preko 500 koktela na bazi Moët Impériala.

Na crvenom tepihu blistale su Kate Hudson, Live Schreiber, Laverne Cox, Eddie Redmayne, Amy Schumer, Gina Rodriguez, Jennifer Lawrence, Eva Longoria,  Jason Sudeikis, Jussie Smollett, Bryan Cranston, Olivia Palermo, Wiz Kalifa, Regina King i zvijezda Instagrama Kristina Bazan, a ujedno su se pridružile Moët & Chandon humanitarnoj inicijativi "Zdravica za Humanost".

U njihovo je ime Moët & Chandon donirao $1,000 u humanitarne svrhe. Moët & Chandon tako donirao je MDS for ALS, Art of Elysium, I have a Dream Foundation, Trans Tech, Place Called Home, Global Citizen i mnoge druge.

Jedna od novosti programa je ta da je Moët & Chandon donirao dodatnih $1.000,00 kao potporu mladim filmašima putem Moët Moment Film Festivala.

Ove godine Moët & Chandon, uz ostalo, servirao je Moët Ruby Red koktel gostima VIP lože kao službeni koktel dodjele nagrade Zlatni Globus s potpisom majstorice Karen Grill.

Šampanjac Moët & Chandon možete pronaći u MIVA galeriji vina u Ulici grada Vukovara 56a.

Comments:DISQUS_COMMENTS

G.E.T. Report - arhiva

Prev Next
- promo - zlatni sponzor
podržavamo:
- promo -