Dobro došli u
G.E.T. svijet!
  • Novosti
  • MIVA Galerija vina Teslina
Četvrtak, 13 Rujan 2018

MIVA Galerija vina Teslina

Piše  PR
MIVA Galerija vina Teslina

MIVA Galerija vina - Nikole Tesle 11Polako i odmjereno, mudro i promišljeno, onako kako i priliči svijetu vina, sazrio je trenutak da MIVA Galerija vina vjernoj vinskoj publici ponudi novu vinoteku. U ulici se Nikole Tesle 11, zapravo nalazi rezultat dugogodišnjeg rada, strpljivog i polaganog rasta i razvoja. Konačno je otjelovljena vizija Gordana Mohora i Vlade Šuška. Dolaskom u centar grada, MIVA Galerija vina odigrala je jedan, po njih iznimno važan korak u razvoju.

Prije svega, MIVA Galerija vina zaslužuje da bude dio najvažnije zagrebačke šetnice i to u samoj njenoj žiži. MIVA Galerija vina No, postoje i važniji razlozi zašto je vinoteka došetala u sami centar zagrebačke turističke zone. Pred posjetiteljima Zagreba ona jača svoju ambasadorsku ulogu i promovira iznimnost hrvatskih vinskih regija i vinara. Kada u jednom od najprometnijih dijelova naše zemlje nekog vinara zastupa Miva & Mohor, nagrađeni veletrgovac 2017. godine, to ima određenu težinu.

MIVA Galerija vina Stilski ujednačena s danas već prepoznatom vinotekom na adresi Ulica grada Vukovara 56a, ova vinoteka, koja će uskoro slaviti i prvi rođendan, čuva imidž koji se pomno gradio godinama. Imidž je to koji su prihvatili i cijenili vjerni kupci i koji će ih od sada dočekivati i u centru grada Zagreba.

Pored svih istaknutijih domaćih vinara i proizvođača pjenušaca, uvozni program MIVE Galerije vina oplemenjuju šampanjci grupacije Moët Hennessy. Osim vina i šampanjaca, u prodaji su i žestoka pića iz portofolia Moët Hennessy, ali i mnoga druga, zatim čaše Riedel, maslinova ulja, čokolade, te razne druge delikatese.

MIVA Galerija vina na adresi Nikole Tesle 11 - druženje uz koktele: Silvija Munda, Zrinka Jelić-Belinić, Tomislav Stiplošek

Tjedan viskija u Miva viotekama

Od 10.09. - 15.09.2018. u Mivi traje tjedan vrhunskih škotskih viskija Glenmorangie i Ardbeg. U tom razdoblju, za 3 kupljene boce Glenmorangie ili Ardbeg viskija 0,7 l, U Mivi vam poklanjaju gratis bocu Glenmorangie originala 0,70 l ili Ardbeg 10 Y.O. 0,70 l i set od 6 čaša. Svakako iskoristite ovu jedinstvenu priliku i opskrbite se s vašim omiljenim Glenmorangie ili Ardbeg viskijem.

 

Comments:DISQUS_COMMENTS
- promo -

Iz G.E.T. Vodiča...

Vuglec breg, Škarićevo - Krapina
Vuglec breg, Škarićevo - Krapina