Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -
Ponedjeljak, 29. 2. 2016.

Kutjevački Rose najavio dolazak proljeća

Piše: 
Kutjevački Rose najavio dolazak proljeća

U novootvorenom poznatom kafiću u zagrebačkoj Ilici, Victory Art Caffe-u, održalo se okupljanje probranog ženskog društva i degustacija Kutjevačkog Rosea. Vinarija Kutjevo je time najavila proljetnu sezonu i predstavila time en primeur Kutjeva (mlada buteljirana vina) koja postaju i premier cru Kutjeva (vrh vrhunskih vina). Ovaj put isticao se Kutjevački Rose sa svojom esencijom zavodljive, dozrele i nježne voćnosti (maline, jagode i višnje), te blago kiselosti, laganog i osvježavajućeg okusa.

Samom događaju se pridružila i prekrasna mlada glumica Marta Cerovečki koja je također komentirala Kutjevački Rose u svom umjetničkom stilu „u ovom se vinu osjeti svježina, mladost i lepršavost, ne pijem mnogo vina ali Kutjevački Rose me zaista oduševio“.

Iz vinarije Kutjevo poručuju iako su mlada, vina berbe 2015. imaju sve osobine vrhunskog vina, pitka i emotivna, ima se u čemu nadprosječno uživati dok bude mnoge osjetilne stanice.

Mogu se piti sama ili uz laganija jela poput tjestenine, rižota s plodovima mora, oborita riba, losos te uz nježnija crvena mesa.

Comments:DISQUS_COMMENTS

G.E.T. Report - arhiva

Prev Next
- promo - zlatni sponzor
podržavamo:
- promo -