Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -
Četvrtak, 6. 6. 2019.

Kako do najboljeg roštilja uz Tomislava Špičeka i SPAR-ovu BBQ liniju

Piše:  404 PR
Kako do najboljeg roštilja uz Tomislava Špičeka i SPAR-ovu BBQ liniju

Kako do najboljeg roštilja uz savjete Tomislava Špičeka i SPAR-ovu BBQ liniju 

SPAR Hrvatska za svoje je kupce ovog proljeća dodatno proširio ponudu prehrambenih i neprehrambenih proizvoda kad je grill u pitanju. Tako kupci uz standardnu ponudu od nedavno pod robnom markom BBQ u SPAR i INTERSPAR trgovinama mogu pronaći široki asortiman mesa, povrća, sireva, pića te razne opreme za roštilj poput vrtnog ložišta, plinskog roštilja, košare za povrće i ostalih neophodnih predmeta koji su jamac svakog uspješnog ručka i druženja na otvorenom.

Posebnost BBQ linije očituje se u iznimno bogatoj ponudi među kojom će kupci, između ostalog, pronaći juneće ćevape, juneće pljeskavice, pileći file, marinirani file, pileće ražnjiće, otkošteni pileći zabatak te premium ćevape i pljeskavice. Također u sklopu SPAR-ove BBQ linije nalazi se i dragocjeno Tann meso koje će svakog gurmana ostaviti bez daha, dok će najmlađe zasigurno oduševiti marshmallowsi.

Za vrhunski užitak za meso s grilla potrebno je znati male tajne vrhunskih kulinarskih umjetnika. Pravo je pitanje odakle početi i kako učiniti da ručak izgleda besprijekorno? Odgovor nam je dao naš poznati kuhar Tomislav Špiček koji tvrdi da svaki roštilj treba započeti s krumpirom.

 

“Skuhajte veće krumpire dan ranije. Prerežite ih uzdužno i na njih naslažite maslac aromatiziran začinskim biljem. Tako začinjen krumpir zamotajte u aluminijsku foliju i ispecite ga na roštilju”, tvrdi Špiček i dodaje kako je to odličan prilog za Tann steak.

Prije pripreme posolite steak krupnom solju i pecite na grillu na jednoj strani dok ne poprimi rešetkasti izgled, približno 2,5 minute. Okrenite na drugu stranu i pecite oko 3 minute. Nakon pečenja meso ostavite da se odmori par minuta, popaprite i poslužite s prethodno ispečenim krumpirom“, kaže Špiček.

Za dobar roštilj svakako su potrebni dobri začini, umaci i dodaci. Upravo SPAR-ova BBQ linija nudi svježe lepinje i somune koji su neophodni za dobar i ukusan roštilj, ali i razne vrste začina te gurmanskih umaka koji će obogatiti svačiji ručak.

 

Comments:DISQUS_COMMENTS

G.E.T. Report - arhiva

Prev Next
- promo - zlatni sponzor

Iz G.E.T. Vodiča...

No images in specified directory!

- promo -