Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -
Nedjelja, 12. 2. 2017.

Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”

Piše: 
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”

5. PINK DAY Zagreb održava se 11. ožujka u muzeju Mimara – a i ove godine, kao uvijek, djeluje humanitarno. Članice udruge WOW koje su glavne inicijatorice i organizatorice ovog festivala i humanitarne akcije, sakupljaju donacije za udrugu FB Humanitarci Zagreb, pod nazivom „PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima“  u trajanju mjesec dana i to uoči Pink Day festivala -  od 10. veljače do 10. ožujka.

U tom razdoblju zajedno s VAMA, putem društvenih mreža i WOW okupljanja – prikupljaju se novčani prilozi za FB humanitarce. Završetak akcije će obilježiti Pink gala humanitarna večera koja je ujedno i slavlje povodom jubilarnog petog izdanja Pink Daya, a koja je organizirana u suradnji s agencijom IMC, hotelom Esplanade i međunarodno poznatim hrvatskim modnim brandom Borboleta kojeg je proslavila slavna Kim Kardashian te uz pomoć MIVA galerije vina. Dio prihoda od ove večere također će ići za isti cilj - pomoći obiteljima kojima je pomoć uistinu neophodna.

Pink gala humanitarna večera održat će se u petak, 10. ožujka s početkom u 20 sati u zagrebačkom hotelu Esplanade, uz vrhunski „ružičasti menu“ koji kreira chef Ana Grgić, uz probrana rosé vina i pjenušce te glazbeno iznenađenje. Rezervacije stola moguće su na tel. 01 45 666 44 ili putem maila info@esplanade.hr.

Tijekom mjeseca koji prethodi PINK DAY-u Zagreb svi su dobrodošli donirati novčane priloge na izdvojeni račun: IBAN: HR0823600001502019327 otvoren isključivo za ovu svrhu.

Više informacija o Udruzi WOW i PINK DAY-u možete pronaći na niže navedenim linkovima:

Organizacijski odbor: Sanja Muzaferija WOW&Pink Day, Alis Marić WOW&Pink Day i Ivica Mamić IMC&Pink Day

Pink Day 2017Pink Day 2017

Comments:DISQUS_COMMENTS

G.E.T. Report - arhiva

Prev Next
- promo - zlatni sponzor
podržavamo:
- promo -