Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -
Četvrtak, 19. 10. 2017.

Hotelu ARCOTEL Allegra Zagreb istječe ugovor o najmu

Piše: 
PR Lollipop PR Lollipop

2003. godine u središtu Zagreba otvoren je hotel ARCOTEL Allegra, kojemu sada, 15 godina kasnije, krajem prosinca 2017., istječe ugovor o najmu u Branimir centru. Grupacija ARCOTEL Hotels nastojala je produžiti ugovor o najmu, ali to se nije ostvarilo. Stoga ovaj hotel sa 150 soba 31. prosinca zatvara svoja vrata, a do tada će poslovati u punom opsegu.

"Mi kao hotelska grupacija htjeli smo rado nastaviti s radom ovog hotela", objašnjava Martin Lachout, predsjednik uprave tvrtke ARCOTEL Hotel AG. "Vjerujemo u destinaciju i zainteresirani smo za nove hotelske projekte u Zagrebu".

"ARCOTEL Allegra prirastao mi je srcu i uz ovaj hotel vežu me brojne drage uspomene. Želimo se zahvaliti svim našim gostima, klijentima, poslovnim partnerima i pratiteljima", kaže dr. Renate Wimmer, vlasnica grupacije ARCOTEL.

Grupacija ARCOTEL pozicionira se u segmentu poslovnog i gradskog hotelijerstva s trenutno 11 hotela u Austriji, Njemačkoj i Hrvatskoj. U kolovozu 2017. otvoren je treći hotel u Beču, ARCOTEL Donauzentrum. Obiteljska tvrtka, osnovana 1989. godine u Beču, pridaje veliku važnost osobnom i individualnom okruženju s međunarodnim standardom i vrhunskom kvalitetom. Grupa zapošljava više od 850 zadovoljnih zaposlenika.

Comments:DISQUS_COMMENTS

G.E.T. Report - arhiva

Prev Next
- promo - zlatni sponzor
podržavamo:
- promo -