Dobro došli u
G.E.T. svijet!
  • Novosti
  • Fuliranje - najbolja zagrebačka adventska lokacija
Četvrtak, 28 Prosinac 2017

Fuliranje - najbolja zagrebačka adventska lokacija

Piše 
Fuliranje - najbolja zagrebačka adventska lokacija

U anketi Turističke zajednice Grada Zagreba, na portalu www.adventzagreb.com proglašena je najbolja adventska lokacija. U iznimno jakoj konkurenciji pobjedu je odnijelo Fuliranje. Iznimno kreativan i originalan urbani koncept, raznoliki sadržaji i odličan program za sve generacije, uz vrhunsku gurmansku street ponudu pokazali su se kao dobitna kombinacija.

Brojni posjetitelji prepoznali su vrijednost ovog događanja, koje već šestu godinu oduševljava Zagrepčane, ali i posjetitelje glavnog hrvatskog grada. Ovogodišnji moto Fuliranja 'Life is a Circus' predstavio je novi street gastrotainment i pokazao koliko su street food, kao i događanja 'na ulici' važan dio turističke ponude kako Zagreba tako i Hrvatske.

Roman Pokos, direktor kreativne agencije Kokoš ili jaje, koja je organizator Fuliranja, istaknuo je da su uloženi ogromni napori, od uređenja i izrade dizajnerskih funkcionalnih kućica do osmišljavanja programa i odabira najboljih najmoprimaca i zato mu je jako drago što su i posjetitelji prepoznali poseban duh Fuliranja i rado ga posjećuju.

N. P. / Foto: Nika Mokos i Sandro Sklepić

Comments:DISQUS_COMMENTS

G.E.T. Report - arhiva

Prev Next
- promo -
podržavamo:

Iz G.E.T. Vodiča...

Vinarija Bire, Lumbarda
Vinarija Bire, Lumbarda