Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -
Četvrtak, 4. 7. 2019.

Franck Coffee&GO - bogatstvo okusa prave turske kave

Piše:  404 PR
Franck Coffee&GO - bogatstvo okusa prave turske kave

Franck Coffee&GO Original, Sensual i Intense pripremaju se na jednostavan i brz način,prelijevanjem vrućom vodom

Franck Coffee&GO kava namijenjena je svima koji žive ubrzanim tempom života, a ipak su im trenuci uživanja u bogatom okusu prave turske kave uistinu neprocjenjivi. U ovoj liniji proizvoda Franck je pripremio različite okuse mljevene kave koja se brzo priprema prelijevanjem, a bez korištenja džezve.

Franck Coffee&GO dolazi u praktičnom „stick“ pakiranju u tri zanimljiva okusa – Original, Intense i Sensual. Original okus mješavina je najboljih vrsta arabica i robusta, dok se tamne note čokolade i očaravajuće arome začina nalaze u Intense kavi, a samo trenutak pripreme kavoljupce dijeli od finog mirisa i baršunastog okusa profinjene Sensual kave.

Coffee&GO ne sadrži instant kavu te pruža zadovoljstvo ispijanja bogatog okusa prave turske kave. Miris po kojem se prepoznaje jutro, okus s kojim započinje dan, spremna u minuti, za život u pokretu – 100 posto mljevena Franck Coffee&GO kava Original, Intense i Sensual dolazi u „stick“ pakiranju od 9 grama. Preporučena, neobvezujuća maloprodajna cijena je od 1,99 kuna po sticku.

Comments:DISQUS_COMMENTS
- promo - zlatni sponzor
podržavamo:
- promo -