Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -
Utorak, 29. 5. 2018.

"Cracking Croatian Wine" druga najbolja na svijetu

Piše: 
"Cracking Croatian Wine" druga najbolja na svijetu

Knjiga o hrvatskim vinima, točnije o hrvatskoj eno-gastro turističkoj sceni, naziva "Cracking Croatian Wine", osvojila je drugo mjesto u svojoj kategoriji na ovogodišnjem "Gourmand Awards". Kad se radi o svijetu izdavaštva u području gastronomije, vina i turizma, ovo je definitivno najprestižnija nagrada.

Kao druga najbolja u svijetu, u kategoriji "Wine and Spirits Tourism" (ne znam kako to adekvatno prevesti na hrvatski jezik, ali pokušat ću ovako: "vinski i rakijski turizam" ili "turizam koji se zasniva na vinima i destilatima"), ova knjiga zasigurno će privući nove vinske turiste što nas doista veseli.

Matthew Horkey na festivalu Vina DalmacijeAutori knjige su Dr. Matthew Horkey i Charine Tan iz Singapura, putnici te ljubitelji vina i gastronomije, osnivači projekta Exotic Wine Travel kroz koji predstavljaju egzotične vinske regije. Hrvatsku su zavoljeli i to se vidi kroz njihov rad i pristup vinima (imali smo prilike družiti se s Matthewom i uvjeriti se u to).

No, da ne bi ostalo samo na tome, odlučili su knjigu oživjeti kroz video pa je u izradi serijal istog naziva, "Cracking Croatian Wine", a pratiti ga možete na YouTube kanalu Exotic Wine Travel.

Comments:DISQUS_COMMENTS

G.E.T. Report - arhiva

Prev Next
- promo - zlatni sponzor