Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -
Utorak, 12. 11. 2019.

Burger King® predstavlja Rebel Whopper®

Piše:  Logobox PR
Burger King® predstavlja Rebel Whopper®

S više od 2.500 restorana koje simultano lansiraju Rebel Whopper® u 25 zemalja, ovo je jedno od najvećih Burger King® lansiranja u povijesti, čime lanac postaje najveći distributer burgera biljnog podrijetla na području Europe.

Najnoviji sendvič koji će se pridružiti kraljevskoj liniji sastoji se od sočne pljeskavice na bazi soje, pečene na otvorenom plamenu, sa svježe narezanim rajčicama, svježom salatom, kremastom majonezom, kečapom, hrskavim kiselim krastavcima i narezanim svježim lukom na tostiranom pecivu sa sezamovim sjemenkama. Pljeskavice, pečene na poznatom Burger King® brojleru, imaju svu finoću okusa koji proizlazi iz pečenja na plamenu, a po kojem je poznat najpopularniji Burger King® sendvič - Whopper®.

Rebel Whopper® razvijao se neko vrijeme, a Burger King® je za proizvodnju fine pljeskavice biljnog podrijetla, ali originalnog Whopper® okusa, sklopio partnerstvo s poznatim nizozemskim proizvođačem The Vegetarian Butcher, koji je zaslužan za proizvodnju bezmesne pljeskavice Rebel Whoppera. Dva brenda zajedno su stvorila proizvod koji bi mogao zauvijek promijeniti industriju brze hrane.

David Shear, predsjednik Burger Kinga za EMEA-u, izjavio je: „Uvjereni smo da je Rebel Whopper® sendvič kojeg su svi čekali jer pruža vrhunsku pljeskavicu na bazi žitarica, pritom koristeći nadgradnju ikonskog Whopper® sendviča. Uzbuđen sam što ćemo, umjesto objašnjavanja, prepustiti da se sami uvjerite u Rebel Whopper® kvalitetu i raduje nas vidjeti mogu li naši vjerni gosti osjetiti razliku!

Jaap Korteweg, osnivač tvrtke The Vegetarian Butcher, rekao je: "Rad s Burger Kingom na razvoju Rebel Whopper® sendviča bio je nevjerojatan i jedva čekamo da svi gosti Burger Kinga uživaju u tome."

Ovaj novi dodatak ponudi Burger Kinga® prati aktualne trendove šireći ponudu proizvoda za rastuću populaciju fleksitarijanaca koji žele proširiti prehranu s alternativama mesu. Ujedno, Rebel Whopper® ojačat će Burger King® ponudu proizvoda s povrćem te će u ponudi stajati zajedno s ostalim Burger King® ikonama kao što je na plamenu pečeni Whopper®, i to ili kao alternativa ili kao pratnja.

O BURGER KINGU®

Osnovan 1954. godine, Burger King® je drugi najveći lanac brze hrane s hamburgerima na svijetu. Izvorno „Home of the Whopper®“, Burger King® djeluje na više od 17.800 lokacija u više od 100 zemalja i američkih država. Gotovo 100 posto Burger King® restorana je u vlasništvu i pod upravljanjem neovisnih franšizera, od kojih su mnogi u obiteljskom vlasništvu i posluju već desetljećima. Za više informacija o Burger Kingu® posjetite www.burgerking.hr i www.bk.com ili ih pratite na Facebooku i Instagramu.

THE VEGETERIAN BUTCHER

Jaap Korteweg, poljoprivrednik devete generacije i pravi ljubitelj mesa odlučio je postati vegetarijanac nakon izbijanja svinjske gripe. Kako bi zadovoljio vlastite potrebe za kvalitetnom alternativom mesu na biljnoj bazi, osnovao je tvrtku The Vegetarian Butcher. Sa širokim spektrom nostalgičnih favorita za ljubitelje mesa koji ne žele bez mesnog okusa, The Vegetarian Butcher cilja postati najveći mesar na svijetu.

Tvrtka proizvodi proteine na bazi biljaka koji se natječu sa životinjskim mesom u pogledu okusa, teksture i hranjivih vrijednosti, što podupiru i podaci iz industrije, kao i žiri mesara, kulinarskih novinara i Michelinovih zvijezda. Proizvodi The Vegetarian Butchera prodaju se u preko 4.000 prodajnih mjesta u 17 zemalja. Više informacija na www.TheVegetarianButcher.com

Comments:DISQUS_COMMENTS

G.E.T. Report - arhiva

Prev Next
- promo - zlatni sponzor
podržavamo:
- promo -