Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -
Četvrtak, 6. 6. 2019.

Brend Panona Mare na sajmu u Briselu

Piše:  PP Orahovica
Brend Panona Mare na sajmu u Briselu

Radi širenja tržišta i upoznavanja s proizvodima i brendom Panona Mare, PP Orahovica je u svibnju ove godine prvi put nastupila na sajmu Seafood Expo Global u Briselu, najvećem svjetskom sajmu ribe.

Cilj njihovog nastupa je bio predstavljanje asortimana visoke kvalitete zahtjevnom europskom tržištu, na kojemu postoji interes za zdravim prehrambenim proizvodima. Svjesni potrebe konzumiranja ribljih obroka više puta tjedno, tvornica za preradu ribe Panona Mare u ponudi ima zdrave i ukusne proizvode prilagođene modernom i ubrzanom načinu života. Na sajmu Seafood Expo Global predstavilo se 2007 tvrtki iz 88 zemalja. U sklopu Hrvatske gospodarske komore, osim PP Orahovice, nastupilo je još osam izlagača iz Hrvatske, najviše do sada.

Sajam obuhvaća sve novosti na tržištu ribe i morskih plodova, od asortimana, načina i vrste prerade, do prezentacije opreme i tehnologije za preradu ribe i pakiranje. Uglavnom je zastupljena morska riba, ali asortiman Panona Mare je naišao na pozitivne reakcije. Velikom broju posjetitelja sajma su se svidjeli njihovi proizvodi, ocijenili su ih kao vrlo ukusne. Mnogi su bili iznenađeni da su namazi i dimljeni filet napravljeni od slatkovodne ribe. Definitivno, postoji velika šansa jer je evidentan trend porasta za bio proizvodima i zdravom hranom.

Panona Mare u Eurofish magazinu

Da je brend Panona Mare privukao pažnju u Briselu, svjedoči i posjeta novinara Thomasa Benana, koji je za stručni časopis Eurofish Magazine uradio intervju s predstavnicima PP Orahovica.

Eurofish je međunarodna organizacija za razvoj ribarstva središne i istočne Europe i prezentacija u njihovom stručnom časopisu može imati pozitivnog odjeka na tržištu za brend Panona Mare.

Recepti na web stranicama

Tvornica Panona Mare, ne samo da ima izvanredan asortiman proizvoda, već na svojoj stranici www.panonamare.com posjetiteljima nudi i zanimljive recepte za pripremu ribe, ali i razne korisne savjete.

Comments:DISQUS_COMMENTS

G.E.T. Report - arhiva

Prev Next
- promo - zlatni sponzor

Iz G.E.T. Vodiča...

No images in specified directory!

- promo -