Dobro došli u
G.E.T. svijet!
  • Novosti
  • Božićno pivo u blagdanskom 'it' komadu
Srijeda, 06 Prosinac 2017

Božićno pivo u blagdanskom 'it' komadu

Piše 
Božićno pivo u blagdanskom 'it' komadu

Na najromantičnijem dijelu zagrebačkog Gornjeg grada, u idiličnom blagdanskom okruženju Adventa na Strossu, predstavljeno je najveselije i najšarenije izdanje Božićnog piva do sada.

Šareno i toplo božićno ruho djelo je jednog od najboljih predstavnika mlađe generacije hrvatskih slikara, Stipana Tadića, kojim se nastavlja 28 godina duga tradicija građenja vizualnog identiteta Božićnog piva u suradnji s mladim i talentiranim hrvatskim umjetnicima.

Pretrpan bojama i uzorcima, djedicama, snjegovićima, sobovima, drvcima i svim mogućim blagdanskim motivima, šareni božićni džemper neobičan je komad odjeće satkan od blagdanskog duha koji ilustrira sve ono zbog čega posebno volimo ovaj dio godine. Zbog toga i Božićno pivo ove godine nosi 'it' blagdanski komad koji savršeno pristaje pivu posebnog okusa i jedinstvene recepture.

Umjetnik Stipan Tadić, Ivan Šuvar i Vanja Bartolec (Zagrebačka pivovara)Umjetnik Stipan Tadić, Ivan Šuvar i Vanja Bartolec (Zagrebačka pivovara)

Iznimno smo ponosni što već 28. godinu zaredom proizvodimo Božićno pivo jedinstvene recepture kako bismo svim pivoljupcima pružili poseban blagdanski doživljaj. Osim toga, svake se godine brinemo i da Božićno pivo zasja u novom ruhu pa je tako i ovogodišnja etiketa Božićnog piva nastala iz dugogodišnje suradnje Zagrebačke pivovare i mladih umjetnika, rekao je Vanja Bartolec, marketing menadžer Zagrebačke pivovare za core brendove.

Prekrasan glas Tonke unio je posebnu toplinu u predblagdansko poslijepodne u kojem se nazdravljalo blagdanskom veselju, dobrom društvu i još jednoj odličnoj inačici omiljenog Božićnog piva.

Osmišljeno i proizvedeno za dodatan užitak u najljepšem dijelu godine, Božićno pivo postalo je omiljeno osvježenje i neizostavan dio blagdanskog stola za kojim se stvaraju vrijedne uspomene u društvu najmilijih.

P. K.

 

Comments:DISQUS_COMMENTS
- promo -
podržavamo:

Iz G.E.T. Vodiča...

Vina Matošević, Krunčići
Vina Matošević, Krunčići