Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -
- promo -
  • Novosti
  • 6. Pink Day Festival ružičastih vina
Četvrtak, 12. 4. 2018.

6. Pink Day Festival ružičastih vina

Piše 
6. Pink Day Festival ružičastih vina

Udruga Women on Wine/WOW najavila je šesti po redu Pink Day Festival – Međunarodni festival ružičastih vina, pjenušaca i šampanjaca.S obzirom na to da Pink Day njeguje tradiciju, festival će i ove godine svoja vrata otvoriti u prostoru Muzeja Mimara, 21. travnja. Sudeći po odazivu, ovogodišnji festival okupit će brojne domaće i inozemne stručnjake, proizvođače ružičastih vina te u okviru Festivala u Festivalu – Green in Pink – proizvođače ekstra djevičanskog maslinovog ulja iz Lijepe naše i inozemstva.

Omiljenu vinsku manifestaciju ove će godine obilježiti zanimljive vinske radionice , radionice o maslinovim uljima, druženje s maslinarima i vinarima te brojna iznenađenja, koja priprema Udruga WOW.

Festival Pink Day Festival, kao i svake godine do sada, svečano će otvoriti zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Događanju će prisustvovati profesionalci iz vinskog svijeta, vlasnici restorana, sommelieri i stručnjaci. Radionice sa svjetski priznatim predavačima počinju od 13.30 sati. Veselo druženje nastavit će se u večernjim na službenom afterpartyju u Time Restaurant & baru, jednoj od omiljenih destinacija za dobra provod.

Pink Day s ponosom nosi titulu omiljene zagrebačke vinske manifestacije, što potvrđuje činjenica da uspješno surađujemo s poznatim vinskim stručnjacima. Festival je postao prepoznatljiv ne samo na domaćem, već i u međunarodnom okruženju. Sinonim je populariziranja i promocije hrvatskih ružičastih vina, a pink boja postala je međunarodni simbol must vinskog festivala. Mislim da je više nego evidentno da naša udruga i festival značajno doprinosi turističkoj ponudi Zagreba i Hrvatske. Osim domaćih posjetitelja animiramo i strane turiste, novinare i stručnjake da se upoznaju s hrvatskom i regionalnom ponudom vina, educiramo publiku o utjecaju vina i ulja na zdravlje, naročito žena, što nam je od iznimne važnosti. Ne propustite naše posebno pink raspoloženje, kvalitetnu edukaciju i veliku dozu smijeha i zabave. Veselimo se Pink druženju!, istaknula je Sanja Muzaferija, osnivačica i predsjednica udruge WOW i direktorica Pink Daya

IMC / Foto: Rene Karaman

Comments:DISQUS_COMMENTS
- promo -

G.E.T. Report - arhiva

Prev Next
- promo - zlatni sponzor

Iz G.E.T. Vodiča...

- promo -