Dobro došli u
G.E.T. svijet!
Petak, 16 Veljača 2018

Zvonko Bogdan u kavani Johann Franck

Piše 
Zvonko Bogdan u kavani Johann Franck

 U petak, 16. veljače, veliki umjetnik, autor i pjevač Zvonko Bogdan održat će koncert u Zagrebu, u intimnoj atmosferi kavane Johann Franck.

Organizatori koncerta Miva galerija vina i Vinarija Zvonko Bogdan, ponosni su na dolazak ovog velikog umjetnika u Zagreb, koji u pravilu koncerte održava vrlo rijetko. Već s najavom mogućeg dolaska, ljubitelji starogradskih tamburaških izvedbi požurili su osigurati ulaznice za koncert. Mnogima će upravo koncert biti prilika za idealan poklon i proslavu Valentinova.

Pjevač Zvonko Bogdan i njegovi tamburaši zasigurno će osigurati nezaboravnu atmosferu i zabavu uz bezvremenske hitove 'Govori se da me varaš', 'Ej salaši na severu Bačke', 'Kraj jezera', 'Osam tamburaša s Petrovaradina', 'Ova pisma refren nema' i mnoge druge.

Svi posjetitelji uz nezaboravan muzički nastup koji ih očekuje, imat će priliku uživati i u odličnim vinima Zvonko Bogdan. Naime, u ponudi Johann Francka naći će se i odlična vina Vinarije Zvonko Bogdan poput, 8 tamburaša, Cuvée Život teče, Sauvignon Blanc, Cuvée No.1.

Vinarija nosi ime poznatog subotičkog pjevača, čija su umjetnost i ime sinonim za vrhunski doživljaj kao što su i vina Vinarije Zvonko Bogdan.

Z. B.

Foto: arhiva vinarije Zvonko Bogdan

 

Comments:DISQUS_COMMENTS
- promo - zlatni sponzor

Iz G.E.T. Vodiča...

Podrum Vina Belje, Kneževi Vinogradi
Podrum Vina Belje, Kneževi Vinogradi
- promo -