Dobro došli u
G.E.T. svijet!
Srijeda, 21 Veljača 2018

Zagrebački sajam nautike i Hotel & Gastroteh

Piše 
Zagrebački sajam nautike i Hotel & Gastroteh

Od 21. veljače do 25. veljače jurit će se na Zagrebački velesajam bilo da ste ljubitelj nautike, bilo da vas zanima svijet gastronomije, bilo od oba svijeta ono najbolje.

Zagrebački sajam nautike, najposjećeniji i najposlovniji nautički sajam u Hrvatskoj, u svojem će 27. izdanju ljubiteljima nautike predstaviti brojna nova plovila iz hrvatskih brodogradilišta, kao i plovila stranih proizvođača.

U šest izložbenih paviljona Zagrebačkog velesajma posjetitelje očekuje niz atrakcija. Bogata ponuda brodskih motora, opreme i pribora za brodove i jahte, opreme za ronjenje i ribolov, nautičku odjeću i obuću... Pažnju posjetitelja svakako će privući elegantni primjerci hrvatske tradicijske brodogradnje u drvu, atraktivna izložba nautičke fotografije, gastronomski sadržaji... Bit će tu i veliki bazen u kojem će poznati hrvatski ronioci svakodnevno predstavljati različite tehnike ronjenja, a svaki posjetitelj koji to želi moći će i zaroniti u bazen pod stručnim nadzorom profesionalnog instruktora ronjenja. Očekuje se da će Zagrebački sajam nautike 2018. posjetiti više od 30.000 ljubitelja nautike.

U isto vrijeme, tek koji paviljon dalje,održava se Hotel & Gastroteh, 10. međunarodni sajam gastronomije i hotelsko-ugostiteljske opreme. Na jednom mjestu naći ćete proizvođače i trgovce hotelsko-ugostiteljske opreme, hranu i piće te distributere i ostale čimbenike HoReCa sektora. Izložbeni dio sajmova kao i svake godine prati bogat popratni program. Posjetitelje očekuju brojne zanimljivosti od predstavljanja i slasne degustacije hrvatskih eno-gastronomskih turističkih aduta iz svih regija, preko predstavljanja naučenog znanja i vještina učenika, budućih kuhara i slastičara Ugostiteljsko turističkog učilišta iz Zagreba, do Cro Top 10 natjecanja najboljih hrvatskih kuhara.

www.infozagreb.hr

Comments:DISQUS_COMMENTS
- promo - zlatni sponzor

Iz G.E.T. Vodiča...

Vinoteka Beograd
Vinoteka Beograd
- promo -