Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -

Gin Gourmet - Sajam hrvatskog gina, rakija i likera

Zagreb, AvantGarden Event Square
Petak, 3. 5. 2019.  - Subota, 4. 5. 2019.
Piše:  AvantGarden
Gin Gourmet - Sajam hrvatskog gina, rakija i likera

Ovog proljeća, 03. i 04. svibnja 2019. u srcu Zagreba, unutar AvantGarden Event Squera, održava se Sajam hrvatskog gina, rakija i likera „Gin Gourmet“.

Domaćin Sajma, AvantGarden Event Square, koji se nalazi nadomak Maksimira, u Hondlovoj 2/9,  postaje oaza vrhunskog pića. AvantGarden, kako i samo ime kaže, mjesto je za organizaciju događanja raznih tematika. Iza njih stoji niz privatnih i korporativnih evenata, među kojima možemo izdvojiti Sajam specijalnih whiskyja „Whiskey Leaks“ i sve popularniji koncept pop-up večere, Gypsy tables.

Gin, apsolutni klasik među alkoholnim pićima, posebnu pažnju u novije vrijeme plijeni među mlađom populacijom ali i u redovima ljepšeg spola. Žene su sve češći ljubitelji ovog poznatog „muškog“ pića, koji se osim dobrog okusa ističe i u vizualnom smislu.

Sajam „Gin Gourmet“, zamišljen je kao mjesto koje će domaćim proizvođačima pružiti jedinstvenu priliku da se na jednom mjestu povežu i prezentiraju plodove svog rada - gina, rakije i likere. Hrvatske destilerije iznimnu pažnju posvećuju cjelokupnoj proizvodnji s ciljem stvaranja visokokvalitetnog, a opet domaćeg, hrvatskog proizvoda. Posebnost hrvatskih ginova leži u tome što su u potpunosti napravljeni od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka, aromatičnih prirodnih biljaka s područja cijele Hrvatske.

S obzirom na to da su svoj dolazak na Sajam potvrdile gotovo sve domaće destilerije gina, ljubitelji ovog pića imat će jedinstvenu priliku upoznati proizvode hrvatskih proizvođača unutar sajma: Nostromo Gin poznate Istarske destilerije Rossi; craft gin HVAR22 s najsunčanijeg otoka Hvara, the Rebel Gin, gin poznatog proizvođača Maraske, Rhapsody Dry Gin iz Samobora, MAP gin, Karbun gin iz destilerije Aura, Old Pilots Gin, MB72 gin, Koraca gin te brojni drugi.

Otvorenje Sajma počinje u petak 03. svibnja 2019. u 17 sati te traje do 22 sata navečer.

Nastavak slijedi u subotu, 04. svibnja od podneva do večernjih sati.

Svaki izlagač predstavit će svoje proizvode na zasebnom štandu (pultu), kao i održati 45-minutno izlaganje na centralnom šanku, gdje će pojedinačno prezentirati svoje proizvode. Osim same prezentacije izlagača, koncept ovakvog tipa sajma je educiranje posjetitelja o nastanku hrvatskog gina, rakija i likera s ciljem očuvanja hrvatskog izvornog proizvoda.

Zbog velikog interesa koji je iskazan prema ovom Sajmu, još u periodu organizacije, već je u pripremama i ljetna verzija, koja će se održati u Zadru, 16. - 17.  kolovoza 2019., na atraktivnoj lokaciji jednog od strateških partnera, što je ujedno i iznenađenje organizatora.

I dok čekamo dugo toplo ljeto, svibanj u Zagrebu možete započeti uz čašicu omiljenog vam pića!

Jedinstvena prilika da oduševite sebe, prijatelje i poslovne partnere.

 

Comments:DISQUS_COMMENTS

G.E.T. Report - arhiva

Prev Next
- promo - zlatni sponzor

Iz G.E.T. Vodiča...

No images in specified directory!

- promo -