Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -
- promo -
Subota, 5. 5. 2018.

Wine Nights Poreč – nezaobilazno eno-gastro događanje

Piše 
Wine Nights Poreč – nezaobilazno eno-gastro događanje

Treće izdanje manifestacije Wine Nights, od 5. do 12. svibnja Poreč će ponovno pretvoriti u nezaobilaznu destinaciju za sve ljubitelje vrhunskih istarskih vina, lokalnih delicija i jedinstvene gourmet ponude te odlične zabave uz atraktivne glazbene izvođače.

Organizator manifestacije je vodeća domaća turistička kompanija Valamar Riviera u suradnji s Gradom Porečom, TZ Poreč te brojnim lokalnim ugostiteljima. Ove godine svim posjetiteljima Vinistre kao i građanima i posjetiteljima Poreča, donose originalan program koji objedinjuje uživanje u istarskoj eno-gastro ponudi i vrhunskim koncertima.

Wine Nights od 5. svibnja započinje s Wine & Bar, Wine & Party i Wine & Gourmet programima koji okupljaju vodeće porečke ugostiteljske objekte – barove, restorane i noćne klubove te po promotivnim cijenama nude izbor poznatih istarskih vina, bilo da se konzumiraju u vodećim barovima i noćnim klubovima ili kao savršena pratnja uz tematske menije s vinima u vodećim porečkim restoranima.

Centralno događanje bit će smješteno u šatoru prekrasno uređenog interijera koji će se nalaziti na porečkoj rivi. Wine & Music od 10. do 12. svibnja donosi zabavni program uz live nastupe Nine Badrić 10. svibnja, Marka Tolje koji je na rasporedu 11. svibnja, dok je koncert Massima Savića predviđen za zadnji dan manifestacije. Zabavni program u šatoru počinje od 18 sati, a publiku će pred svaki nastup jedne od glazbenih zvijezda zagrijavati neki od sjajnih glazbenika kao što su DJ Dejvid, Part Time Band s tribute to R&B programom, te The A! live bend. Ovom prilikom predstavit će se deset renomiranih istarskih vinara među kojima su Pilato, Franković, Franc Arman, Damjanić, Geržinić, Ritoša, Tomaz, Vina Laguna, Peršurić Misal i Deklić. Ulaz u šator je besplatan, a sve željne degustacije vrhunskih vina po promotivnim cijenama očekuju vinske čaše s mogućnošću povrata kaucije.

Manifestacija Wine Nights svojim bogatim i zabavnim programom te kvalitetnom eno-gastro ponudom Poreč čini nezaobilaznom destinacijom za sve ljubitelje vina, dobre hrane i odlične zabave. Detaljnije informacije o bogatom programu, izlagačima i ugostiteljima moguće je pronaći na web stranici www.winenightsporec.com i službenoj facebook stranici www.facebook.com/winenightsporec/

Comments:DISQUS_COMMENTS
- promo -

G.E.T. Report - arhiva

Prev Next
- promo - zlatni sponzor

Iz G.E.T. Vodiča...

- promo -