Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -

Wine & dine vikend u Meneghettiju

Bale, Meneghetti Wine Hotel
Subota, 23. 11. 2019.
Piše:  Andrea Pančur
Wine & dine vikend u Meneghettiju

Svi koji istinski uživaju u vinu i hrani svjetske razine kvalitete, sigurno su čuli za Meneghetti Wine Hotel & Winery u Istri, točnije u blizini Bala.

  Svi koji su ikada bili tamo, sigurno će se vratiti ponovo, a svi koji još nisu imali prilike sigurno ih žele posjetiti. Sada imate jedinstvenu priliku, za koju će vam biti žao ako propustite.

U subotu 23.11. u 18 sati Meneghetti Wine Hotel & Winery organizira Wine & Dine događanje za sve zainteresirane za vrhunska vina sparena s impresivnim jelovnikom.Ovo je prilika da uživate u specijalitetima i vinu o kojem se priča po cijelom svijetu, spavate u jednom od najljepših mjesta u Hrvatskoj i sve to po pristupačnijim cijenama nego inače.

Ponuda tako uključuje nekoliko opcija, a na vama je da izaberete koja vam najviše odgovara:

  • “WINE&DINE” jelovnik sa 7 sljedova uz 7 vina - 400 kuna
  • “WINE&DINE” jelovnik i 1 noćenje - 230 eura po sobi i noćenju (dvije osobe)
  • “WINE&DINE” jelovnik i 2 noćenja - 420 eura po sobi i noćenju (dvije osobe)

Ima još puno toga u ponudi zbog čega se svakako isplati rezervirati ove dane za Meneghetti vikend! Provjerite sve informacije na njihovoj web stranici i sačuvajte svoje mjesto. Vjerujte, neće vam biti žao.

Prilično sam sigurna da je svima vama koji ste ikada bili kod njih zapravo samo trebala informacija kada i gdje se prijaviti. Svima ostalima, koji će na ovo doći prvi puta, provjerite zašto se mi koji smo bili stalno vraćamo.

Vidimo se u subotu 23.11. u 18 sati u Meneghetti Wine Hotel & Winery!

Comments:DISQUS_COMMENTS

G.E.T. Report - arhiva

Prev Next
- promo - zlatni sponzor
podržavamo:
- promo -