Dobro došli u
G.E.T. svijet!
Srijeda, 14 Veljača 2018

Vino i Kino s ljubavlju

Piše 
Vino i Kino s ljubavlju

U večeri kada slavimo ljubav, dakle na samo Valentinovo iz radionice ženske udruge Women on Wine (WOW) dolazi nam jedno sasvim posebno događanje - Vino i Kino s ljubavlju. Radi se o posebnom formatu večere u 4 slijeda na kojoj će se gostima uz svaki slijed vrhunskog vina i hrane prikazati po jedan isječak iz filma, odnosno po jedna romantična filmska scena. 

Događanje je namijenjeno svima koji žele nešto više od klasične romantike uz večeru i svijeće, nije zatvoreno samo za WOWice već je otvoreno je za sve koji 

​na ovo čarobno putovanje ​žele povesti sebi dragu osobu.

​Večera će se održati u novootvorenom caféu Gymnasium muzeja Mimara s početkom u 19h.

Kroz priču o vinu i filmu putovat ćemo kroz 4 filma, 4 ljubavne priče na 4 različita kraja svijeta. Istražit ćemo što ove priče imaju zajedničko i zašto toliko uživamo u fatalnim ljubavima u stvarnosti i na platnu.

Na stolu će se gostima naći čak 5 vrhunskih etiketa naših renomiranih vinarija: Veralda, Krauthaker, Vina Antunović, vina Tomić i Feravino. Menu večeri potpisuje tim Cateringa Majetić.

Kroz večer vas vode ugledna novinarka i predsjednica WOW Sanja Muzaferija i Jelena Bulum autorica formata Vino i Kino. "Očekujemo vas u što većem broju, a on je ograničen na 40 stoga vas pozivamo da svoje mjesto rezervirate na vrijeme", poručuju nam organizatorice. Cijena po osobi iznosi 300,00 kn.

 

Više informacija i rezervacije na 091 566 1843 ili na mail: jelena@winetimeexperience.com

Comments:DISQUS_COMMENTS
- promo - zlatni sponzor

Iz G.E.T. Vodiča...

Vina Špoljar Barundić, Brezarić
Vina Špoljar Barundić, Brezarić
- promo -