Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -

Ususret 4. Salonu pjenušavih vina Zagreb

Zagreb, Hotel Dubrovnik
Petak, 31. 1. 2020.
Piše:  Zlatne riječi PR Julio Frangen
Ususret 4. Salonu pjenušavih vina Zagreb

4. Salon pjenušavih vina u Zagrebu smješten je na atraktivnoj lokaciji u centru Zagreba

4. Salon pjenušavih vina Zagreb održat će se u hotelu Dubrovnik u petak, 31. 1. 2020., od 15-21h, a okupit će kao i prethodnih godina četvrdesetak izlagača. Velika novost je da se ove godine međunarodno ocjenjivanje mreže SALON OF SPARKLING WINES prvi put održava u Zagrebu, 9.12. 2019., u suradnji s Hrvatskim sommelier klubom: službeni će se rezultati objaviti nakon ocjenjivanja, a pobjednici proglasiti na salonima u Zagrebu i Ljubljani.

Zagrebački je prvi salon iz mreže »Salon of Sparkling Wines«, koji će 2020. na uniformiranim mjestima predstaviti ponajbolje hrvatske i slovenske te nekoliko stranih proizvođača vrhunskih pjenušavih vina. Poruka i cilj Salona jest širenje svijesti da se pjenušava vina ne piju samo za praznike i svečanosti, nego i svaki dan; podizanje razine kulture pijenja pjenušavih vina kroz izobrazbu te će na njemu biti organizirane besplatne vođene radionice za posjetitelje. Do samog održavanja Salona, organizirat će se još nekoliko najavnih događanja. Kao i prošlih godina, dio salona bit će namijenjen ponudi kulinarskih delicija koje se sljubljuju s pjenušavim vinima. Do sada je prijavljeno već 35 izlagača, većinom slovenskih i hrvatskih, uz jednog predstavnika popularnog talijanskog prosecca te jednog proizvođača iz Šampanje. Na ocjenjivanju je prijavljeno dosada oko 90 uzoraka pjenušavih vina, a ocjenjivat će 16 stručnih ocjenjivača iz regije, u dvije komisije. Predsjednica komisije s hrvatske strane je enologinja Ivana Nemet, a sa slovenske enolog Dušan Brejc.

4. Salon pjenušavih vina Zagreb, 31.1 2020. bit će otvoren od 15h – 21h.

Cijena ulaznice za posjetitelje iznosi u pretprodaji 120kn, a na dan priredbe 150kn. Ulaznice su već u prodaji na entrio.hr.

Info: www.salonofsparkingwine.com

Organizatori Salona: Genius loci design doo i Zlatne riječi jdoo
Partneri: HSK – Hrvatski sommelier klub, TZZŽ

Comments:DISQUS_COMMENTS

G.E.T. Report - arhiva

Prev Next
- promo - zlatni sponzor