Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -

Najavljena velika međunarodna biciklistička utrka za amatere i profesionalce

Zadar, Falkensteiner resort na Boriku
Subota, 19. 10. 2019.
Piše:  Lollipop PR Falkensteiner Hotels & Residences
Najavljena velika međunarodna biciklistička utrka za amatere i profesionalce
Zadar na kartu adrenalinskih atrakcija uvrštava novu biciklističku manifestaciju

Sjajna vijest za sve ljubitelje biciklizma – i amatere i profesionalce. Prva Granfondo Falkensteiner Borik biciklistička utrka, koja ujedinjuje sve kategorije biciklista, održat će se 19. listopada u Zadru, u organizaciji Hrvatskog biciklističkog saveza, Biciklističkog kluba Zadar i Falkensteiner resorta Borik.

Utrka uključuje Apsolutnu utrku koja je otvorenog međunarodnog karaktera, a u njoj mogu sudjelovati profesionalci, ali i amateri svih dobnih skupina bez ikakvih sportskih licenci i natjecateljskog iskustva. Na trasi dugoj 118,55 km koja počinje kod Falkensteinerovog resorta na Boriku natjecatelje očekuje pregršt iznenađenja. Osmišljena je kao aktivno upoznavanje Zadarske županije bicikliranjem, a prolazi kroz Zadar, Kožino, Zaton, Nin, Vir, Vrse, Ljbač, Ražanac, Joviće, Radovin, Visočane, Poljica i Maziju, a potom kroz naselje Diklo ponovno dolazi na početno mjesto utrke – Borik. Natjecatelji će moći uživati u prirodnim ljepotama zadarskog kraja i morskom pejzažu.

Spoj aktivnog turizma i odmora u vrhunskom obiteljskom resortu sjajan je početak aktivne jeseni za cijelu obitelj. Uz to, sudionike očekuju i brojne vrijedne nagrade - prva nagrada je sedam noćenja u Falkensteiner Clubu Funimation Borik, druga nagrada četiri noćenja, a treća dva.

Više informacija: https://www.zadargranfondo.com/hr/elementor-831/

Comments:DISQUS_COMMENTS

G.E.T. Report - arhiva

Prev Next
- promo - zlatni sponzor

Iz G.E.T. Vodiča...

No images in specified directory!

- promo -