Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -

Ljetno izdanje večeri vina & umjetnosti

Osijek, Tvrđa, Stara pekara, Trg Vatroslava Lisinskog
Subota, 11. 7. 2020.
Piše:  TZ Osječko-baranjske županije
Ljetno izdanje večeri vina & umjetnosti

Večer vina & umjetnosti manifestacija je koja se već tradicionalno održava od 2014. godine u osječkoj Tvrđi. Jedna je to od najdražih večeri građana Osijeka u kojoj glavnu riječ vode dva elementa - vino i umjetnost, čiji spoj gotovo uvijek rezultira nadrealnom količinom ljubavi, pozitive i dobrog provoda.


Nakon dužeg vremena, napokon imate priliku posjetiti prvu ovogodišnju Večer vina & umjetnosti!
Pripremite se jer vas u subotu, 11. srpnja od 18 sati u dvorištu Stare pekare, očekuje bogat glazbeni i umjetnički program uz predstavljanje i kušanje vina Slavonije i Baranje te nastup jedinstvene Zrinke Posavec i Trend Acoustic Band-a.

Nadolazeća Večer vina & umjetnosti rezultat je spajanja vina, domaćih proizvoda, glazbe i umjetnosti u sadržaj kojim se predstavlja ponuda vinskog turizma i kulture Slavonije i Baranje. Uz bogati kulturno - zabavni program te najbolje što vam vinari iz ovog podneblja mogu ponuditi, te večeri iznova koncentriramo ljubav zbijenu unutar novog, a starog prostora stoljetnih zidina Tvrđe.

Turistička zajednica Osječko – baranjske županije i Osječko – baranjska županija uz suradnju s Gradom Osijekom i Kreativnom agencijom Adverta poručuju da zaokružite datum na kalendaru i akumulirate hrpu dobre volje koju ćete rado dijeliti s okupljenima. Vidimo se!

PROGRAM: Večer vina & umjetnosti / Tvrđa, dvorište Stare pekare / 11.7.“.

Comments:DISQUS_COMMENTS
Prev Next
- promo - zlatni sponzor
podržavamo: