Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -

Grad svetog Nikole službeno najprivlačnije dječje adventsko događanje

Zagreb, Opatička ulica 20,
Četvrtak, 5. 12. 2019.  - Petak, 6. 12. 2019.
Piše:  Wish. hr Niko Goga, Romeo Ibrišević, Rene Karaman
Grad svetog Nikole službeno najprivlačnije dječje adventsko događanje

Grad svetog Nikole, koji se održava peti jubilarni put i ove 2019. godine, 5. i 6.12. u Muzeju Grada Zagreba, jedinstven je događaj za obitelji, ponajprije djecu, koji se nikako ne propušta.

Adventski ugođaj već je prisutan, a grad polako postaje blagdanska čarolija. Vrući kesteni, kuhano vino, miris fritula i ukusnog punča šire se ulicama našeg grada.

Vrijeme je darivanja, veselja i blagoslova. Svaki trenutak posvećen najdražima istinska je vrijednost, koju s puno ljubavi treba njegovati. Posebno kada su najmlađi u pitanju.

Stoga će Nikola, sa svojim ovogodišnjim domaćinom Muzejom grada Zagreba, prije nego službeno otvori Grad svetog Nikole i ove godine, uz prigodne darove, posjetiti djecu u Klinici za dječje bolesti Zagreb Klaićeva.  Tako će, posjetom njihovog zaštitnika, najmlađima koji nisu sa svojim roditeljima u ovo blagdansko vrijeme, donijeti duh Božića.

A kako bi posjet svoj djeci i obiteljima, koji su u mogućnosti posjetiti Grad svetog Nikole u Muzeju grada Zagreba, Opatička ulica 20, bio još bliži ulaz na ovaj događaj i dalje ostaje  besplatan!

A oduševljenje ovim adventskim događanjem iz godine u godinu pokazuju važne hrvatske institucije, pokrovitelji, partneri, ali  i brojni mediji koji vjerno prate zbivanja u Gradu svetog Nikole što su nam ovogodišnjoj konferenciji za novinare s oduševljenjem iskazali. U predivnom prostoru Kotanyi Gourmet Kluba, uz mirisne zalogaje nagrađivanog chefa Matka Bukoveca i ove smo godine najavili i pozvali ispred medija sve obitelji, djecu, a i sve one koji u sebi nose duh blagdana.

Posebna, čarobna, priča čeka vas u Gradu svetog Nikole, u srcu gornjogradskog adventskog Zagreba

Još ne tako davne 2015-te, prvi puta smo zajedno zakoračili u ovu bajkovitu priču i prvi puta otvorili magični grad prepun mašte, ljubavi i pravog božićnog duha – GRAD SVETOG NIKOLE. Od tada, svake zime uoči svetog Nikole, zaštitnika djece, putnika i pomoraca, naša priča otvara zimska blagdanska događanja za najmlađe, kao dio jednog od najljepših adventskih slavlja u svijetu.

Otvaramo vrata najljepšeg grada Grada svetog Nikole

U neobičnu bajku, koja posjetitelje iz godine u godinu ostavlja bez daha, uvest će vas Dječji zbor Zagrepčanke i dečki, koji će u 16 sati uz dolazak Nikole svečano otvoriti događanje. U dvorišnom prostoru predivnog Muzeja garda Zagreba, nakon blagdanskih pjesama posvećenih svetom Nikoli, zaplesat ćemo uz prave majstore i majstorice plesa, natjecatelje iz popularnog Supertalent Show-a, plesnog studia Escape.. Plesni spektakl koji već nakon toga slijedi izvest će predstavnici plesnog studija Fusion.

U svečanom ruhu samog Muzeja grada Zagreba svečano otvorenje obilježit će oba dana čak 4 kulinarska showa koje će nam prirediti Lana Klingor i jedan od najpopularnijih blogera, kada su ukusni recepti u pitanju, Hungry Mile.

Pregled događanja na linku

Comments:DISQUS_COMMENTS

G.E.T. Report - arhiva

Prev Next
- promo - zlatni sponzor
podržavamo:
- promo -