Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -

Edukativni kviz za ljubitelje vina

Facebook, grupa Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom
Ponedjeljak, 13. 7. 2020.  - Subota, 18. 7. 2020.
Piše: 
Edukativni kviz za ljubitelje vina

Nagradni natječaj "G.E.T. kviz" provodi se na stranici Facebook grupe "Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom". Svrha održavanja je edukacija ljubitelja vina i svih onih koji o vinu žele naučiti više, što su neki od ciljeva udruge G.E.T.

Kviz se održava u neovisnim tjednim krugovima. Sponzor svakog kruga je jedna vinarija koja dodjeljuje nagradu za pobjednika. Pobjednici krugova kroz mjesec imaju priliku natjecati se za nagradu sponzora mjeseca. 

U kvizu mogu sudjelovati punoljetne osobe s prebivalištem, boravištem ili adresom za dostavu u Republici Hrvatskoj, u skladu s Pravilima. Ovo nije igra na sreću, nema slučajnog odabira, nagradu treba zaslužiti.

Kako igrati?

U grupi "Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom" nađite nagradna pitanja. Pomoći će vam ovaj link: G.E.T. Kviz.

Treba točno odgovoriti na svih 5 pitanja, od ponedjeljka do petka. Dakle, ako se uključujete u igru nakon ponedjeljka, odgovorite i na prije objavljena pitanja. Imate vremena do petka na večer, a u subotu objavljujemo pobjednika ili finaliste.

Naime, ako više sudionika na sva pitanja odgovore točno, za njih će biti objavljena bonus pitanja koja će, uz točnost, zahtijevati brzinu, kreativnost ili sve navedeno te će organizator, na osnovu postavljenih kriterija, odabrati konačnog pobjednika kruga.

Pobjednici krugova kroz mjesec imat će priliku natjecati se za nagradu sponzora mjeseca.

Ponovimo, još jednom, link: 
https://www.facebook.com/groups/201768364443327/post_tags/?post_tag_id=212090350077795 

Comments:DISQUS_COMMENTS
Prev Next
- promo - zlatni sponzor
podržavamo: