Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -

Novi edukativni kviz za ljubitelje vina

Fb grupa, Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom
Ponedjeljak, 13. 4. 2020.  - Subota, 18. 4. 2020.
Piše: 
Novi edukativni kviz za ljubitelje vina

Nagradni natječaj "G.E.T. kviz" provodi se na stranici Facebook grupe "Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom". Svrha održavanja je edukacija ljubitelja vina i svih onih koji o vinu žele naučiti više, što su neki od ciljeva udruge G.E.T.

Kviz je počeo 13. 4. 2020. i održava se u neovisnim tjednim krugovima. Sponzor prvog kruga je vinarija Perak iz Kutjeva, a nagrada za pobjednika kviza je 6 butelja Perak Roséa.

U kvizu mogu sudjelovati sve punoljetne osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici, u skladu s Pravilima. Ovo nije igra na sreću, nema slučajnog odabira, nagradu treba zaslužiti.

Kako igrati?

U grupi "Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom" nađite nagradna pitanja. Pomoći će vam ovaj link: G.E.T. Kviz.

Treba točno odgovoriti na svih 5 pitanja, od ponedjeljka do petka. Dakle, ako se uključujete u igru nakon ponedjeljka, odgovorite i na prije objavljena pitanja. Imate vremena do subote ujutro, kada ćemo objaviti pobjednika ili finaliste.

Naime, ako bude više sudionika koji su na sva pitanja odgovorili točno, za njih ćemo objaviti bonus pitanja koja će, uz točnost, zahtijevati brzinu, kreativnost ili sve navedeno te će organizator, na osnovu postavljenih kriterija, odabrati konačnog pobjednika kruga.

Ponovimo, još jednom, link: 
https://www.facebook.com/groups/201768364443327/post_tags/?post_tag_id=212090350077795 

Comments:DISQUS_COMMENTS
- promo - zlatni sponzor
podržavamo: