Dobro došli u
G.E.T. svijet!
Subota, 02 Prosinac 2017

Fuliranje na Strossmayerovom trgu

Piše 
Fuliranje na Strossmayerovom trgu

Već šestu godinu Fuliranje oduševljava svojim originalnim kreativnim programima, a do sada su ga obišla dva milijuna posjetitelja. 'Life is a circus' ovogodišnji je moto, a Fuliranje je u novom ruhu i na novoj lokaciji.

U sklopu Adventa u Zagrebu smjestili su se na Strossmayerovom trgu, između Zrinjevca i Tomislavca. Stigli su vrsni restorani i barovi s posebno osmišljenim gourmet street food varijacijama - od gulaša, istarske supe, brudeta i maneštruna, jela s roštilja, street sarmica do kreativnih burgera i raskošnog carstva sočnih kobasica. Fuliranje je otvoreno do 1. siječnja 2018., a službeno će ga otvoriti 2. prosinca u 19 sati gradonačelnik Milan Bandić i direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba, Martina Bienenfeld.

Mason burger i istarska supaMason burger i istarska supa

S posjetiteljima suptilno fuliraju restorani Time, RougeMarin, Murter-vrata Kornata, elToro, 50 burger&champagne bar, Mason, bistro Pod zidom, Kod Likote, Wurst bar, Berlin (prošlogodišnje najbolje kobasice Adventa), Meat the King, Red carpet kobasice, Lumperaj, Sljeme, Plac, Vruća kuća, Master Grill, Nonina tajna i Casa Blanca. Osim već tradicionalnih germ knedli i knedličica, fritula i palačinki, tu su i brownies u kupki od slasne čokolade. Vaše će okusne pupoljke dovesti do ultimativne radosti i ručno rađene praline, macaronsi, murterske hroštule, apple pie fritula by Hromalić i churrosi.

Neobične kombinacije adventskih pića i napitaka spremno očekuju razdragana nepca. Zagrijat će i dušu i tijelo - od kuhanih i nekuhanih vina, punčeva, zimskih koktela, toplih čokolada, aromatičnih čajeva, pjenušaca, raznih žestica među kojima su i već tradicionalni ginovi Pernod Ricarda, sjajnih domaćih rakija u najneobičnijim kombinacijama, a za ljubitelje blažih okusa tu su Staropramenove zlatne pivske kapi. Partneri Fuliranja - Ginglebells, Rakijarnica i Aura - u tekućem su zanosu, a Gost&ona, T&T, Clown bar, TV bar i Mosorog, kreativno se zahuktavaju.

No to nije sve! Dofulirajte s vašim slatkim psećim ljubimcima, jer Pasja pekarna za njih je pripremila blagdanske slastice, ogrlice i kaputiće, a uskoro premijerno na Fuliranju otvaraju i pseći restač.

Kobasice iz Wurst baraKobasice iz Wurst bara

Sve lijepe trenutke volimo zadržati u srcu kao dragu uspomenu, poručuju organizatori, za što su idealni selfie pointi: velike Jamnica sanjke i kuglanica, Staropramenovo VW magično vozilo, kao i razigrani Photo Boutique s cool dodacima za vaše otkačene fotke. Zaljubljene, no i one spremne za ljubav, čeka Kissing point pod imelom Radija 101. Svi željni avanture zavirit će u Samsungov iglu i otploviti u budućnost u posebnoj VR fotelji ili vidjeti što se krije u Podborki priči Tele2, a na Clown kućici probati žonglirati ili klaunirati s odabranom družinom.

Najmlađe očekuje Začarani grad Here be dragons s dječjim programima, dječji vrtuljak i dječji vlakić Cirkus. Svakog dana, osim ponedjeljka i utorka, od 19 do 20 sati, s njima će se družiti i učiti ih raznim vještinama i klaunska družina – žongleri, klaunovi i hodači na štulama.

Za ritmove i beatove zaduženi su mladi urbani bendovi i DJ-i . Plesat će se uz jazz, rockabilly, soul i pop ritmove – One Dread, Soul Stash, B&the bops, Maju Rivić i mnoge druge.

Na Badnjak i Staru godinu (organizira se i doček uz sjajan bend) produljuje se rad od 12 do 03 sata. Radno vrijeme i sve novosti pratite budno na: www.fuliranje.com i društvenim mrežama.

 

 

Comments:DISQUS_COMMENTS

G.E.T. Report - arhiva

Prev Next
- promo -
podržavamo:

Iz G.E.T. Vodiča...

Bolfan Vinski vrh, Hraščina
Bolfan Vinski vrh, Hraščina