Dobro došli u
G.E.T. svijet!
Četvrtak, 17 Svibanj 2018

Drugo izdanje Zagreb Beer Festa

Piše 
Drugo izdanje Zagreb Beer Festa

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog prvijenca, od 17. do 20. svibnja u Parku Franje Tuđmana održat će se drugo izdanje Zagreb Beer Festa. Festivala na kojem je ulaz besplatan i na kojem se predstavlja više od sto različitih vrsta piva, za njegova prvog izdanja posjetilo je 30.000 ljudi. Ove se godine očekuje 50.000 posjetitelja, zbog čega će festival trajati i jedan dan dulje.

Zagreb Beer Fest može se pohvaliti odličnom lokacijom u samom središtu Zagreba. Obiteljska atmosfera u popodnevnim satima i odlični koncerti navečer recept su za uspjeh. I ovoga će puta Park Franje Tuđmana postati velika pozornica. Miljenici zagrebačke publike Pips, Chips & Videoclips svoje najveće hitove odsvirat će prvi put na pozornici Zagreb Beer Festa. Dobru energiju donijet će i Let 3, jedan od najboljih live bendova na ovim prostorima.

Tvorci hitova 'Berlin', 'Marileese', 'Room service', 'Solong' i 'Crazy Girl', britanski Fischer-Z stižu nakon više od 30 godina i ponovno će stati pred zagrebačku publiku. Pred zagrebačku publiku stižu nakon što su rasprodali velike klubove diljem čitave Europe. Prvi put na ZBF-u nastupit će i electro-pop duo Nipplepeople.

TZ ZG

Comments:DISQUS_COMMENTS
- promo - zlatni sponzor

Iz G.E.T. Vodiča...

Vinarija Damjanić, Fuškulin, Poreč
Vinarija Damjanić, Fuškulin, Poreč
- promo -