Dobro došli u
G.E.T. svijet!
Petak, 23 Veljača 2018

3. Festival maslina u Zagrebu

Piše 
3. Festival maslina u Zagrebu

Najznačajnija sajamska priredba u području maslinarstva u Hrvatskoj i Zagrebu poziva na kušanje ponajboljih ulja i proizvoda od maslina.

U organizaciji udruge Zagrebački maslinarski institut i Zagrebačkog velesajma, na Velesajmu će se od 23. do 25. veljače 2018. održati 3. Festival maslina u Zagrebu.

Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao najznačajnija sajamska priredba u Hrvatskoj i Zagrebu u području maslinarstva. Na 2. Festivalu održanom prošle godine izlagalo je oko 50 maslinara i drugih izlagača iz svih dijelova Hrvatske, a na sajmu je bilo nekoliko tisuća posjetitelja. Ove godine očekuje se i veći odaziv čemu će bez sumnje pridonijeti i istodobno održavanje sajmova Nautika i Hotel & Gastroteh.

Značaj sajma od njegova začetka prepoznali su Grad Zagreb, Zagrebačka županija i Ministarstvo poljoprivrede. Novina ovogodišnjeg izdanja dulje je trajanje te suorganizatorstvo Zagrebačkog velesajma, što jamči još kvalitetniju promidžbu i organizaciju. Predviđeno je otvaranje u petak 23. veljače u 14 sati, a bogati program traje sve do nedjelje 25. veljače kada se u 19 sati zatvara. Festival se održava u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma.

I ove godine festival posjetiteljima i izlagačima donosi prezentaciju i promidžbu kvalitetnih maslinovih ulja i proizvoda od maslina uz niz edukativnih predavanja i prezentacija. Kao i prethodnih godina, predviđena je prodajna izložba maslinova ulja i drugih proizvoda od maslina te promidžba poljoprivredne opreme.

www.infozagreb.hr

Comments:DISQUS_COMMENTS
- promo - zlatni sponzor

Iz G.E.T. Vodiča...

Vinoteka Beograd
Vinoteka Beograd
- promo -