Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -
Utorak, 15. 10. 2019.

Tradicionalna 4. VIP berba vinskog podruma Puklavec Family Wines

Piše:  Puklavec Family Wines
Tradicionalna 4. VIP berba vinskog podruma Puklavec Family Wines

Ormoška vinarija Puklavec Family Wines već je četvrti put brala grožđe u društvu prijatelja te zajedno s poznatim slovenskim TV voditeljem Petrom Polesom i glazbenikom Samuelom Lucasom dočarao pravu jesensku bajku usred Jeruzalemskih gorica

Vinski podrum Puklavec Family Wines ove godine je već šesti put zaredom organizirao tradicionalni susret za prijatelje, poslovne partnere, načelnike okolnih općina i poznate Slovence u idiličnoj Zidanici Malek, usred Jeruzalemskih gorica. Ova priča, čiji je dio i G.E.T. Report, počela se pisati 2014. godine kada su posađene loze šipona, uslijedio je prvi posao u vinogradu, a od 2016. godine pa sve do danas već se tradicionalno svake godine susreću na VIP berbi. Ovaj put u rekordnom sudjelovanju jer je berba okupila otprilike 200 gostiju željnih zabave.

VIP berba Puklavec Family Wines 2019

U vinogradu, uz slikovitu Zidanicu Malek na dan berbe bilo je vrlo živo. Lijep, ali hladan jesenski dan je, unatoč oblačnom vremenu, privukao brojne goste koji se svake godine vraćaju na isto mjesto jer sada već dobro znaju da im se smiješi dobra zabava popraćena odličnom gastronomijom i vrhunskim vinima.

VIP berba Puklavec Family Wines 2019

U ime obitelji Puklavec, vlasnika vinskog podruma, goste je pozdravio i obratio im se Vladimir Puklavec, koji je naglasio da se svake godine rado vraća na ovaj tradicionalni događaj gdje se u ugodnoj atmosferi ponovo susreće s prijateljima i poznanicima. Direktor i glavni enolog podruma Mitja Herga sažeo je ovogodišnju berbu i najavio kakvo će biti nova godina vina.

VIP berba Puklavec Family Wines 2019 VIP berba Puklavec Family Wines 2019

Susretu su se pridružili brojni poslovni partneri, načelnici okolnih općina, poznati Slovenci i predstavnici tvrtki. Za dobro raspoloženje na događaju pobrinuli su se popularni slovenski TV voditelj Peter Poles, koji je duhovitim doskočicama dobrano nasmijao prisutne te popularni glazbeni izvođač Samuel Lucas s bendom, koji je zabavnim repertoarom publiku zagrijao i doveo na plesni podij. Za dašak prleške tradicije pobrinuo se lokalni oktet Kogovski dečki, koji je narodne pjesme zapjevao upravo u zidanici na gotovo 200 godina staroj preši i narodno zabavni Ansambel Opoj sa zabavnim ritmovima koji su odjekivali do kasno u noć.

VIP berba Puklavec Family Wines 2019

Za gastronomski doživljaj uz vrhunsko vino pobrinuo se Nana Catering iz Maribora, a svojevrstan pečat svojom domaćim slasticama dodale su jednako simpatične prleške žene iz Aktiva kmečkih žena Kog. Simpatični Prleki sa start up tvrtkom Glowen goste su posluživali svježim prleškim pogačama – „poštržačama“, koje su pekli svježe na događanju.

VIP berba Puklavec Family Wines 2019

Među gostima su se mogli primijetiti i poznati Slovence koji su rado došli brati grožđe sa svojih loza, među kojima i aktualna Vinska kraljica Slovenije 2019 Meta Frangež.

Više o Puklavec Family Wines na internet stranicama: www.puklavecfamilywines.com i www.jeruzalem-ormoz.com; Turistička ponuda podruma: www.visitjeruzalem.com

 

Comments:DISQUS_COMMENTS

G.E.T. Report - arhiva

Prev Next
- promo - zlatni sponzor