Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -
- promo -
Četvrtak, 28. 3. 2019.

Festival Vino Dalmacije 2019

Piše: 
Festival Vino Dalmacije 2019

Već nakon drugog festivala Vino Dalmacije, može se zaključiti da će se kroz vrijeme isprofilirati kao najvažniji vinski događaj za dalmatinske vinare

Završio je drugi festival Vino Dalmacije u Splitu, a sa svih strana pristižu pozitivne reakcije.

Glavni organizatori, članovi Udruženja Vino Dalmacije pokazali su da im je glavni cilj i misao vodilja kreirati poslovno događanje po mjeri dalmatinskih vinara, koje će se kroz vrijeme isprofilirati kao najvažniji vinski događaj Dalmacije. Stoga je festival održan u ožujku, u vrijeme kada ugostitelji diljem Dalmacije vrše pripreme za nadolazeću sezonu i biraju vina za svoje vinske liste.

festival Vino Dalmacije u Splitufestival Vino Dalmacije u Splitu

Uz izložbu vina, održane su i zanimljive edukativne radionice gdje su se promatrala autohtona dalmatinska vina u kontekstu svjetskih trendova.

Dugoročno, najvažniji cilj je udruživanje dalmatinskih vinara kako bi zajedničkim snagama ostvarili bolje rezultate promidžbe dalmatinskih vina. S obzirom na rast broja izlagača u odnosu na prvo izdanje, festival Vino Dalmacije na dobrom je putu da stvori sinergiju dalmatinskih vinara i potakne ih na zajednički nastup na tržištu.

festival Vino Dalmacije u Splitu

 

Comments:DISQUS_COMMENTS
- promo -
- promo - zlatni sponzor
podržavamo:
- promo -